Program

Her er det foreløbige program for konferencen mad+medier 2011

Fredag den 16. september 2011
Sted: Custom House, Havnegade 44, København K flere detaljer om fredagsprogrammet her
 .
18.00 Haps, drinks og fredagsmingling på Custom House
19.30 Mad på film 1: Urpremiere på filmen “Verdens bedste kok”
+ præsentation ved instruktør, Rasmus Dinesen og producer, Monica Hellström
20.45 Mad på film 2: Urpremiere på piloten “Food for Thoughts”
+ præsentation ved instruktørerne, Mette Hvid og Henrik Boserup, Mad.dk
21.30 Kaffe og chokolade fra Chocolate and Love og Amano
22.00 Farvel og på gensyn i morgen
 .
 .
Lørdag den 17. september 2011
Sted: Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, Valby – flere detaljer om lørdagsprogrammet her
 .
09.00 Dørene åbnes – kom i god tid
10.00 Velkomst ved mad+medier
10.10 Praktiske oplysninger
10.15 Hvad Madkulturen vil, og hvad pressen kan bruge den til ved direktør Judith Kyst
10.30 Om kritisk journalistik og journalistisk kritik ved P1′s Detektor-redaktør Thomas Buch-Andersen
10.55 Smag for etik ved Christian Coff
11.20 Honest Cooking - en solstrålehistorie i det gastronomiske medielandskab ved red. Kalle Bergman
11.35 Tre dybe indåndinger og en (til) kop kaffe
11.50 Din ret eller alles ret – ophavsret eller fri deling? ved professor Morten Rosenmeier
12.15 Sundhed gennem velsmag ved Christian Bitz
12.35 Virkelighed er større end drømme ved grønsagsavler Søren Wiuff
13.00 Frokost i det grønne + markedspladsen åbner
15.00 5 x 4 entreprenører, guerillaer og græsrødder:
Københavns Fødevarefælleskab Haven
Fødevarebanken
Bybi
Invio – fra bord til jord
 .
15.30
Foto + styling 1
Fotografi og food styling ved Carsten Kyster og
Line Falck
Køkkenteknik 1
Saida Benyahia, kok på Le Sommelier, Årets Vildtrestaurant 2010, underviser i dampning og stegning. Cases er søtunge, gråand, fasan og krondyr.
Sanselig kommunikation 1
Sanselig kommunikation ved Katharina Thordis Raagaard
16.15
Foto + styling 2 Køkkenteknik 2 Sanselig kommunikation 2
17.00
Foto + styling 3 Køkkenteknik 3 Sanselig kommunikation 3
17.30 Markedspladsen er åben – blandet netværkeri
18.30 Danske bobler til tonerne af violinist Alexander Kraglund og guitarist Jacob Fischer
19.00 Middag og ballade
- Tag-selv-vinbuffet med 16 forskellige danske vine
- Tap-selv-fadøl, LA Lager fra Mikkeller- Fasaner fra Klosterhedens Vildt + fennikel
- Næsetilhalegris fra Danish Crown med blandet Wiuff-grønt
- Ostebord (5-6 danske mejeriers bedste) + Meyers ølandshvedebrød
- Udvalg af kirsebærvine fra Frederiksdal
- Kaffe og chokolade fra Chocolate and Love og Amano
22.00 DJ Ramsin vender plader – stå stille, hvis du kan
02.00 Godnat (husk din goodybag, når du går)
.
 .
Søndag den 18. september 2011 
Afgang fra Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, Valby flere detaljer om søndagsprogrammet her
 .
09.00 Sydhavsøernes Frugtfestival – afgang med bus fra Hotel- og Restaurantskolen
10.45 Velkomst og rundvisning ved Claus Meyer
11.00 Fri leg og frugtfestival til folket
12.30 Smagning og præsentation af kirsebærvin fra Frederiksdal ved vinmager Morten Iwersen og godsejer Harald Krabbe
13.00 Frokost med udvalgte sydhavsprodukter
14.00 Afgang til Knuthenlund - rundvisning og smagning ved driftsleder for dyrehold, Helle Drost
15.30 Afgang mod København
17.30 Ankomst til Valby
 .
Tak for i år og på gensyn til konferencen mad+medier 2012
- fredag den 14. til søndag den 16. september 2012 – sæt kryds med det samme!

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline