Pressemeddelelser | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

Pressemeddelelser

PRESSEMEDDELELSE: Hvad ostekulturen kan lære af de danske mikrobryggere

Hvor findes den kreative kraft i ostebranchen? Hvordan forløses den, og hvem har ansvaret for at gøre det? 64 passionerede deltagere lagde ører og engageret diskussion til symposiet Ostekultur 2016 afholdt mandag 30. maj i det nye CPH Food Space i Kødbyen i København.  Læs mere

PRESSEMEDDELELSE: Ost & ko - Ny kampagne vil styrke ostekulturen

Interessen for mad og velsmag har aldrig været større, og der er særligt meget fokus på de regionale og lokale kvaliteter i madkulturen. En paradoksal undtagelse synes at være vores traditionelle ostetyper. Derfor lancerer Mejeriforeningen kampagnen Ost & ko, som er en del af et fælleseuropæisk fremstød for ostekulturen i Danmark, Frankrig, Irland og Nordirland. Læs mere

Dugfriske facts om Crémant d’Alsace

Den saftige boblevin fra Alsace er en af danskernes favoritter til det moderne skandinaviske køkken og enhver festlig lejlighed i øvrigt. Og ja, den kan også skylle dig effektivt ind i det nye år. Her er 5 grunde til, at Crémant d’Alsace bør være nummer ét på din personlige skumtop, når 14 bliver til 15. Læs mere

PRESSEMEDDELELSE: Alsace Grand Cru - når terroir er noget, vi smager

Terroir er et modefænomen, et markedsføringsbegreb og et uhåndgribeligt udtryk for en mad- eller drikkevares forhold til sin oprindelse. Men i Alsace kan terroiret smages. Læs mere

PRESSEMEDDELELSE: JUMPFOOD, ØKOLØFT, CHILI KLAUS, BITZ & FRISK, SPIS&BO, CUNNINGHAM OG GASTROMAND IGEN IGEN

mad+medier-prisen blev uddelt til vindere i 16 kategorier ved fredagens prisfest hos Bojesen i Operaen. Se alle vinderne og juryernes vindermotivationer. Læs mere. Læs mere

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline