Organisation og medarbejdere

Marie Sainabou Jeng
Stifter + kommunikation + netværk
mj@madmedier.dk | +45 26 14 72 60

    

Marie arbejder i egen virksomhed med rådgivning om mad, pr og kommunikation. Gennem ti år har hun beskæftiget sig med spændingsfeltet mellem fødevarer, sundhed og kommunikation bl.a. som konsulent i to af Danmarks førende kommunikationsbureauer, hvor hun har realiseret store som små kommunikationsprojekter for internationale og danske virksomheder, offentlige myndigheder, NGO’er og fødevarenetværk.

I 2010 iværksatte Marie forløberen til mad+medier, Madbloggersymposium 2010 og stiftede i 2013 mad+medier-prisen, der hylder Danmarks bedste madkommunikatører. Marie skriver om mad for Dagbladet Information. Hun er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed fra SUHR’s og i Food Policy ved City University of London.

Marie har stiftet mad+medier og er ansvarlig for kommunikation og netværk.


Rasmus Holmgård
Stifter + redaktør + web + netværk
rh@madmedier.dk | +45 26 29 21 26

    

Rasmus er freelancejournalist og foredragsholder med speciale i vin og mad, kvalitetsvurdering, forbrugerpsykologi og gastronomiens sprog. Derudover arbejder han med rådgivning, kommunikation og tekstforfattelse for vin-, restaurations- og fødevarebranchen.

Rasmus iværksatte i 2010 Danmarks første store konference for madbloggere under titlen Madbloggersymposium, og har i 2013 stiftet mad+medier-prisen for Danmarks bedste madkommunikatører. Rasmus poster artikler på Holmgårds, sælger fotografier via Winephotos.eu og driver Bageriet i Ryesgade.

Rasmus har stiftet mad+medier og er ansvarlig for netværket, web og redaktion.


Katja Seerup Clausen
Projektledelse
kc@madmedier.dk | +45 28 71 41 31

    

Katja har en master i Integrated Food Studies fra Aalborg Universitet og en bachelor i Fødevarevidenskab fra Københavns Universitet. Hun har desuden erfaring med projektledelse fra ansættelser og freelance-jobs hos Mmm – zonen for madkultur, Madeleines Madteater, Roskilde Festivals madstrategi, NORTH Festival (NYC), Distortion, Copenhagen Cooking & Food Festival, White Guide etc.

Katja færdiggjorde sin master i Integrated Food Studies juni 2016 med speciale i udvikling, planlægning og afvikling af madevents. Bacheloren i Fødevarevidenskab færdiggjorde hun i januar 2014, hvor hun skrev om madteater og fællesskaber omkring mad. Katja har tilegnet sig kompetencer inden for planlægning og afvikling af madevents i forbindelse med mad+medier-prisen 2013, mad+medier-prisen 2014, diverse pop-up-arrangementer, herunder Københavnermiddag under Distortion 2015, NORTH Festival i New York og Ørestaden Koger under CPH Food Fair 2015, og foodwalks på Roskilde Festival.

I mad+medier fungerer Katja som freelance projektleder på større events og som kommunikationsmedarbejder.


 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline