Middagen

Middagen afholdes i år på en helt særlig location. Vi har fået lov at overtage Torvehallernes skønne atmosfære efter lukketid, og byder derfor på et enestående Torvehallerne After Dark-arrangement.

Her vil Gorm Wisweh fra Gorm’s være vores gastronomiske og kreative tovholder, der kreerer en fantastisk menu bestående af retter og råvarer fra stadeholderne i de to haller. Menuen vil naturligvis afspejle den sprælske alsidighed og høje kvalitet, som Torvehallerne nu engang lægger tage til. Forbered dig på langbord og markedsstemning, der møder kandelabre og hvide duge.

Her  kan du møde alle de engagerede stadeholdere, der bidrager til middagen til glæde for ganer og maver. Nogle er klar til at afsløre deres bidrag, mens enkelte fortsat spekulerer lidt over hvilke kreationer, de mon skal præsentere dig for.

Vand
Hele dagen drikker vi kildevand med og uden bobler fra San Pellegrino og som supplement til de dejlige vine, vil Getränkeland sørge for en dejlig ølbar. Mere info om præcis hvilke øl er på vej.

Snacks til boblerne

Forretten
Tapas og hapsere på fade ned gennem langbordene. Take-away baserede stader spæder til menuen med den lille mundgodte, som repræsenterer dem bedst.

Hovedretten er en tallerkenservering
Braiseret gris – bryst og kæbe braiseret i æblemost og øl. 
En variation af beder; puré, glaserede og crudité. Friske æbler, persille og syltet skalotte som anden garni. 
Sorte ris og piment.

Dessert


Det store kagebord med lige netop den søde sag, der repræsenterer den enkelte stadeholder bedst. Begge hallers søde kompetencer samlet på et bord.

Pynt
Bordene  pyntes med økologiske grønsager fra Flint & Hvid og deres nyåbnede stade.


Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline