Malene Jensen : Mmm, så nærmer den søde juletid sig for alvor. Det er spændende at følge med i hvilke bøger, der bliver udgivet og ikke mindst solgt i denne tid – sikke mange “greatest hits” og andre større kogebøger, der bliver langet …

Studerende
Er forsker eller studerende.

Roskilde Universitet

Senest aktiv for 4 år og 11 måneder siden
Jeg er en glad studerende - mest fordi, at jeg går på et fantastisk studie på Roskilde Universitet, hvor jeg får lov at lege med mad.

Lige nu leger jeg lidt med Kommunikation, men i sommeren 2012 afsluttede jeg min bachelor i faget Performance-design med en ordenlig omgang måltidsoplevelse. Performance-design lyder fancy't, men det betyder egentligt bare, at vi lærer at afholde events.

Lige om snart skal jeg i gang med mit speciale i både Kommunikation og Performance-design, og det må også meget gerne handle om mad. Hvordan vil jeg ikke afsløre endnu - men jeg lover, at I nok skal finde ud af det på et tidspunkt!

Hvad med det der bachelorprojekt og noget med en måltidsoplevelse, tænker du måske? Nu skal du høre...

Som mit bachelor-projekt fik min projektgruppe og jeg muligheden for i samarbejde med Zonen for Madkultur (mmmzonen.dk) og Småøernes Fødevarenetværk at planlægge, afholde og evaluere vores helt egen mad-event på Bornholm. Det var helt fantastisk at dykke ned i Bornholms råvarer, produkter og natur. Vi endte med at afholde 'Smag Stranden' - en måltidsoplevelse i og omkring strandzonen på Bornholm.

Du kan læse mere om samarbejdet med Zonen for madkultur her:

http://mmmzonen.dk/om-strandsafari/

På baggrund af vores og en anden projektgruppes drejebøger, udviklede Zonen for Madkultur en fælles drejebog under temaet 'Strandsafari'. Den kan du hente her:

http://mmmzonen.dk/wp-content/uploads/2012/11/Samlet-drejebog-lowres.pdf

Jeg synes, at der sker meget spændende inden for kommunikation om mad, og jeg kan garantere jer madkommunikatører derude, at jeg holder øje med jer!
  • Malene Jensen posted an update:

    For 4 år og 11 måneder siden

    Mmm, så nærmer den søde juletid sig for alvor.

    Det er spændende at følge med i hvilke bøger, der bliver udgivet og ikke mindst solgt i denne tid – sikke mange ”greatest hits” og andre større kogebøger, der bliver langet over diskene i bogbutikkerne!

    Specielt Meyers bage- og chokoladebøger lader til at være populære. Især blandt ”byens moderne hulemænd”. Fondant, jagttegn, øko-boller og hjemmelavede pølser hitter åbenbart blandt strikhuerne på Vesterbro.

    Hos madbloggerne sker der godt nok også en del – her kan man virkelig se, at julen er madens fest! Sikke mange lækre opskrifter på mad til både julefrokost, juleaften, resterne dagen derpå, konfekt og julebag. Det bugner jo med inspiration! Sikke forkælede vi læsere er.

    Jeg håber, at alle får en skøn jul og/eller fridage med masser af lækker mad og andet godt.

    Glædelig jul og godt nytår.

  • Malene Jensen oprettede profil

    For 5 år og 9 måneder siden
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline