mad+medier-prisen 2014

mad+medier-prisen 4 (Stine Christiansen, Skovdal & Skovdal)
Hvem er Danmarks dygtigste madanmelder? Skarpeste kritiske madjournalist og fremmeste madfotograf? Det åbenbarer sig, når mad+medier-prisen for 2. gang fejrer cremen af dansk madkommunikation til et brag af en prisfest fredag 27. juni 2014 kl. 17 til 01 hos Bojesen i Operaen i København. Smukkere rammer findes næppe på en midsommerdag, og vi håber, du vil forskønne dem yderligere med din tilstedeværelse og dit berømte champagnesmil. Køb din billet her.

Hvad går det ud på?
mad+medier-prisen har til formål at konkretisere netværkets idealer om at højne kvaliteten af madkommunikationen i Danmark ved at fremhæve en række konkrete aktører og deres arbejde inden for 16 udvalgte discipliner af gastronomisk formidling. Vi sætter kort sagt ansigt på Danmarks bedste madkommunikatører og vi gør det med et brag af en prisfest. Du kan se kategorierne og de nominerede her. Jurymedlemmerne finder du her.

Prisfestprogram og cirka-tider for kåring og overrækkelse
Program-620

Fest, musik, mad og drikke
Bojesen serverer en lang række salte og søde sæsonretter, og du kan slå dig løs i velvalgte bobler, vine, vand, øl og kaffe indtil kl. 21.30, hvorefter baren åbner med ODDKA-cocktails og andre drinks til indkøbspriser. Aftenens vært er igen i år Timm Vladimir.


Menu-620

Der er ingen siddende middag og dermed heller ingen faste pladser. Til gengæld er der hav(ne)udsigt og en tilstræbt kvik uddeling af aftenens 16 priser, så der også bliver tid til en dram, hyggesnak og professionel powermingling.941438_649504088409806_725894456_n
Tre nye priser
mad+medier har modtaget 429 indstillinger fordelt på 16 kategorier. I år supplereres med yderligere tre kategorier i forhold til 2013: ”Redaktion”, ”Årets initiativ” og ”Æresprisen.” Samtidig er ”Mad på film” og ”Mad på tv” slået sammen til én kategori.

Årets kategorier er

  • Akademisk madformidling
  • Bøger om mad – uddeles i samarbejde med Skovdal.dk
  • Kritisk madjournalistik – uddeles i samarbejde med Unilever Food Solutions
  • Madanmeldelse
  • Madblogging – uddeles i samarbejde med H.W. Larsen
  • Mademballage – uddeles i samarbejde med Just Eat
  • Madevent
  • Madfotografi
  • Madgrafik
  • Madkommunikation for virksomheder og organisationer
  • Mad på film og tv
  • Mad på sociale medier
  • Opskriftsudvikling
  • Redaktion
  • Æresprisen – uddeles i samarbejde med COOP
  • Årets initiativ

Hvem afgør, hvem det skal løbe med titlerne?
Claus Meyer, Katrine Klinken, Søren Frank, Ole Troelsø, Helle Brønnum Carlsen, Peter Svarre, Signe Wenneberg, Grethe Andersen og Lars Dahlager er blandt de 65 formidlingsfaglige ekspertjurymedlemmer, som vurderer, hvem der skal løbe med titlerne som Danmarks dygtigste. Se billeder fra jurymøderne her.

Tak til partnere og frivillige
mad+medier-prisen bliver til i samarbejde med et hold af flere end 50 dedikerede frivillige medarbejdere og en række samarbejdspartnere. Tak til

Partnerlogoer-620-px

Bliv en del af mad+medier-prisen 2014
Partner? Vi søger spændende partnere på mad+medier-prisen 2014. Læs her, hvordan du og din virksomhed kommer med. Frivillig? Vi er stolte over vores hold af frivillige, der år efter år engagerer sig i mad+medier. Læs her, hvordan du kommer med på holdet.

Vi glæder os til at se dig til et drøn af en skærsommernatsprisfest på Holmen.

De allerbedste hilsener
Rasmus, Marie, Katja og Sara

Flere detaljer og løbende opdateringer følger her på siden. Spørgsmål kan stilles til Sara Brink Larsen på sbl@madmedier.dk.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline