mad+medier-prisen 2013 | mad+medier - viden, netværk, inspiration

mad+medier-prisen 2013

Nu stifter mad+medier prisen, der anerkender landets dygtigste madkommunikatører. Prisfest med middag, networking og ballade fredag den 3. maj 2013 i København. Kom og vær med!


Hvad går det ud på?
“Nu skal der sættes ansigter på Danmarks bedste madkommunikatører. Med mad+medier-prisen 2013 fokuserer netværket mad+medier på kvaliteten af alt det, der bliver kommunikeret om mad i 14 udvalgte formidlingsdiscipliner.” Læs de seneste pressemeddelelser her.

Hvor og hvornår
Prisfesten foregår fredag den 3. maj 2013 kl. 17.30 til 02 i Papirfabrikken på Hotel- og Restaurantskolen i København. Billetter til festmiddagen koster 750 kr. og kan købes her.

Prisfestprogram og cirka-tider for kåring og overrækkelse
17.30 Ankomst. Registrering og foto ved indgangen. Bobler og snacks. Musikalsk kulisse ved DJ Flip og blandet mingling. Find din plads på bordplanen
18.30 Velkomst ved aftenens vært Timm Vladimir og mad+medier. Vi går til bords. Middagen serveres. Priser uddeles. Vi spiser, drikker og er glade.
19.00 Prisoverrækkelse i kategorierne bøger om mad, kritisk madjournalistik, madkommunikation for virksomheder og organisationer
20.00 Prisoverrækkelse i kategorierne opskriftsudvikling, mad på sociale medier, madfotografi, madblogging, mademballage
21.00 Prisoverrækkelse i kategorierne akademisk madformidling, madgrafik, mad på film og tv, madevent, madanmeldelse, Roadtrip med stil og uden for kategori
22.00 DJ TromPeter giver den swingende vinylgas. Baren er åben. Øl og vand er gratis. Husk kontanter til Champagne, vin og rom & ginger ale. Gastrofood molekylærmixer. Natmad af lækkerier fra Sjælland og øerne
02.00 Festen stopper her – og fortsætter sikkert på Psykopaten eller et andet lummert natværtshus. Tak for i år, og på gensyn til mad+medier-prisen 2014

Hvem kommer?
Tilmelding og billetsalg er i fuld gang. 52 jurymedlemmer + ledsagere er inviteret. Det samme er 46 prisnominerede og 25 projektmedarbejdere. Andre må købe en billet. Se gæstelisten tage form her. Vi forventer 250 gæster.

Hvad får jeg får min billet?
- en sjov aften i rart selskab
- en enestående mulighed for at netværke cremen af gastronomisk formidling i Danmark
- bobler, snacks, en lækker middag med vin, øl og vand, kaffe med sødt og natmad
- lov til at være en del af Danmarks første prisuddeling for madkommunikatører

Hvad skal vi spise og drikke?
Middagen produceres i et skønt joint venture mellem Fødevareplatform Region Sjælland, hvis aktører leverer de bedste råvarer, der kan opdrives på Sjælland, Lolland, Falster og småøerne; Trine Hahnemann, som udvikler menu og kvalitetssikrer produktionen med køkkenchefer fra Hahnemanns Køkken; og 25 entusiastiske kokkeelever + faglærere fra Hotel- og Restaurantskolen i København, hvis opgave det er at samle det hele til et fantastisk måltid. Alt, der kunne skaffes i økologiske udgaver, er det (det kunne næsten alt andet end fisken – og vildtet, som er, well, vildt). Vinene leveres af Champagne Akademiet (bobler) og online-supermarkedet nemlig.com (hvid, rød og sød). Der er blide bobler fra San Pellegrino.

Menu
Snacks: Røget fasanbryst fra Slagter Engdahl, sprødstegt rugbrød, ramsløgsmayo, purløg, gulerod fra Tokkerupgaard, fåreyoghurt, malt
Champagne Gimonnet Cuvée Gastronome Brut 2008

Syltet torsk, røget stenbider, skovsyre, friske skud fra Legro, sure løg, grillede forårsløg, brød og smør med kærnemælk fra Osted Mejeri
Sommerhäuser Riesling Landwein 2011, Franken, Tyskland

Filet af gris fra Slagtergården ApS, persille, citron, brud af svineskank, løvstikke, rodfrugter i fåremælk, rødbede, pære, ostetern fra Knuthenlund, jordskokker med snitløg fra Hvidløg & Vin, skalotteløg, hasselnødder
Casa Marín La Abarca Pinot Noir 2007, San Antonio, Chile
Casa Marín Cartagena Carménère 2009, San Antonio, Chile

Trifli af æbler fra Lolle Frugt
Bricco Mondalino Malvasia di Casorzo 2011, Piemonte, Italien

Kaffe fra Kontra Coffee + mokkamazarin med frysetørret bær + udvalg af danske brændevine
Natmad: Røget fasanbryst, kødpålæg fra Mineslund, oste fra Knuthenlund, brød og smør
Hele aftenen er der fem udvalgte varianter af specialøl fra Jacobsen til fri afbenyttelse
Efter middagen kan der købes champagne (glas fra 30 kr.), rød- og hvidvin (glas fra 30 kr.) og drinks i baren (Havana Club og ginger 30 kr.)

Flere detaljer og løbende opdateringer følger. Spørgsmål kan stiles til info@madmedier.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Trackbacks for this post

  1. Mad+Medier prisen 2013 | La Cucina Nada
  2. Gastromand løber med prisen som årets madblog | Gastromand.dk
  3. Sliders med laksebøffer - Miniburgere - The Food Club

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline