Konferencepartnere 2012

Café Noir - kaffe til kaffeelskere

Café Noir - kaffe til kaffeelskere

Café Noir er skabt af kaffeelskere til kaffeelskere. 100 % arabica-bønner fra det Syd- og Mellemamerikanske højland ristes lidt længere end de fleste andre klassiske kaffer i detailhandelen, og resultatets dybe, intense og fyldige udtryk stiller krav til forbrugeren om rent faktisk at kunne lide kaffe. Kaffe m ... læs mere

Gastronomiske  innovationsprocesser i Region Syddanmark

Tang i Syddanmark - at skabe fremtidens mad

Lokale tangprodukter på danske spiseborde
Syddansk Fødevareklynge er sat i verden for at støtte og skabe synergier blandt lokale fødevarenetværk i Region Syddanmark. Et af klyngens første store projekter er en udløber af Småøernes Fødevarenetværks tangprojekt ’spisetang.dk’ og handler om at fac ... læs mere

Nordjyske østers

Nordjyske kvalitetsråvarer på Smagedage

Kølige kvaliteter
Den lave temperatur i vandene omkring Nordjylland betyder, at egnens signaturråvarer fisk, jomfruhummere, muslinger og østers vokser langsommere og dermed får en kraftfuld, karakteristisk smag og konsistens, som adskiller dem fra fisk, skaldyr og bløddyr fra sydligere himmelstrøg.
Sma ... læs mere

Gorm Wisweh - gourmetpizzakongen fra Bornholm

Gorm Wisweh - gourmetpizza-kongen fra Bornholm

“Kreativ køkkenspræller og kogebogsskribent”, “Bornholms ukronede pizzakonge”, “Gourmetspizzaens fader” og “tv-kok” er bare en lille håndfuld af de betegnelser, der er blevet brugt om den 30-årige madentreprenør Gorm Wisweh, som er gastronomisk orkesterleder ved åre ... læs mere

Oplev tre Original Flavors på konferencen

Oplev tre Original Flavors på konferencen

Tre originale smagsudtryk – tre Original Flavors – tre klassiske Middelhavsprodukter – olivenolie fra Baena, vin fra Ribera del Duero og Serranoskinke – viser lækkerierne frem til konferencen mad+medier 2012. Mød producenterne, smag på varerne, og lær at skære den perfekte skive af din ... læs mere

Nye gastronomiske muligheder på Kosmopol

Konferencehus med nye gastronomiske muligheder

Når du booker et møde eller en konference hos KOSMOPOL, i den gamle Købmandsskole ved Nørreport Station, har du fremover glæde af spændende gastronomiske muligheder fra Group Shafi, som blandt andet står bag det michelinbestjernede Kokkeriet og SPISEBAREN på toppen af ILLUM.
For at fejre det nye samarbejde a ... læs mere

Cool østrigsk vin by the glass

Cool østrigsk vin by the glass

Der er masser af cool østrigsk vin på danske vinbarer. Også på konferencen mad+medier, hvor du har mulighed for at smage 16 udvalgte vine, som akkompagnerer middagen i Torvehallerne After Dark.
I kommentarsporet herunder har vi inviteret vinbarer og restauranter over det ganske danske til at fortælle, hvilk ... læs mere

Alsace Riesling & Sushi

Konference 2012: Alsace Riesling & Sushi

Prøvesmag Alsace Riesling til frisklavet sushi til frokosten på konferencen mad+medier 2012. Vinproducenterne i Alsace er konferencepartnere igen i år.
Alsace Riesling regnes for at være en af de bedste hvidvine i verden. I Alsace giver druen en tør, stilfuld og delikat vin med mineralske og blomsteragtige nuan ... læs mere

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline