Jurymedlemmer 2014

Her er oversigten over jurymedlemmerne ved mad+medier-prisen 2014.

Akademisk madformidling
Jacob Søby Bang, direktør og founder i Strategize
Thorkild Nyholm, journalist og tidligere redaktør på bl.a. Danskernes Akademi
Peter Hyldgård, projektchef hos videnskab.dk
Ole G. Mouritsen, forfatter og professor, dr.scient., lic.scient. ved Institut for Fysik, Kemi og Farmaci, Syddansk Universitet. Vinder af mad+medier-prisen 2013 i kategorien Akademisk madformidling

Bøger om mad  - uddeles i samarbejde med Skovdal.dk
Kristian Ditlev Jensen, freelancejournalist og forfatter
Trine Ravn, redaktør hos Lindhardt og Ringhof
Karsten Kolding, chefredaktør på Samvirke
Trine Hahnemann, kogebogsforfatter og kreativ direktør i Hahnemanns Køkken
Signe Wenneberg, urban farmer, forfatter og journalist. Vinder af mad+medier-prisen 2013 i kategorien Bøger om mad

Kritisk madjournalistik – uddeles i samarbejde med Unilever Food Solutions
Mogens Bisgaard, videnskabsjournalist, redaktør på Madkultur.dk og grønthandler
Camilla Udsen, seniorrådgiver for fødevarepolitik ved Forbrugerrådet
Dorthe Chakravarty, journalist og historiker, DR og Madko.dk
Lars Dahlager, journalist ved Politiken. Vinder af mad+medier-prisen 2013 i kategorien Kritisk madjournalistik

Madanmeldelse
René Langdahl, mad- og vinskribent på magasinet Gastro
Trine Lai, blogger på Very Good Food
Søren Frank, journalist ved Berlingske Tidende

Madblogging - uddeles i samarbejde med H.W. Larsen
Katrine Emme Thielke, Head of Markets, 23, blogger på emme.dk og ejer af slikleksikon.org
Trine-Maria Kristensen, kommunikationsrådgiver og ekstern lektor i sociale medier
Anders Damm, blogger på Gastromand.dk. Vinder af mad+medier-prisen 2013 i kategorien Madblogging
Katja Moikjær, journalist med speciale i skønhed og sociale medier, blogger på buildingblogs.dk og pudderdåserne.dk
Jon Lund, digital konsulent, kommentator og foredragsholder og formand for DONA 

Mademballage – uddeles i samarbejde med Just Eat
Mikkel Würtz, grafisk designer og partner i Uncoated
Birgitte Geert Jensen, lektor på Arkitektskolen Aarhus
Jesper Clement, Adjunkt og ph.d. på Institut for Afsætningsøkonomi, CBS
Pernille Dueholm, grafisk designer, Fireball

Madevent
Nikolaj Danielsen, Madeleines og Zonen for Madkultur
Trine Krebs, Frugtformidlingen
Charlotta Ranert, projektleder i Nordisk Ministerråd
Mikkel Sander, projektleder for madstrategien på Roskilde Festival
Anna Lund, festivalchef på Food Festival

Madfotografi
Søren Rønholt, fotograf
Line Thit Klein, fotograf
Lotta Jörgensen, chefredaktør og art director på Fool magazine
Columbus Leth, fotograf og vinder af mad+medier-prisen 2013 i kategorien Madfotografi

Madgrafik
Fie Hansen-Hoeck, Retail Network
Stine Norup, grafisk designer. Vinder af mad+medier-prisen 2013 i kategorien Madgrafik
Marie Willumsen, grafisk designer. Vinder af mad+medier-prisen 2013 i kategorien Madgrafik
Tobias Røder, designer hos Studio Mega

Madkommunikation for virksomheder og organisationer
Joachim Sperling, selvstændig kommunikations – og ledelsesrådgiver
Anthony Aconis, direktør og partner i marketingbureauet Fireball
Stine Green Paulsen, kommunikationsdirektør hos McDonald’s
Timme Bisgaard Munk, ph.d. i sociale medier og redaktør på Kommunikationsforum
Selina Juul, stifter af bevægelsen Stop Spild af Mad, vinder af Nordisk Råds natur- og miljøpris 2013 og mad+medier-prisen 2013 i kategorien Madkommunikation for virksomheder og organisationer

Mad på film og tv
Niklas Engstrøm, tilrettelægger på Food on Film hos CPH:DOX
Katrine Sommer Boysen, filmanmelder ved Jyllands-Posten
Christian Vorting, Sand TV og instruktør af Noma på kogepunktet
Katharina Thordis Raagaard, Projekt- & kommunikationskonsulent at KulturMetropolØresund

Mad på sociale medier
Peter Svarre, digital strategist, forfatter og foredragsholder
Morten Saxnæs, digital brandingchef ved TV2
Laura Jul, creative director how Contingent
Malou Rotvel Pagh, blogger på klidmoster.dk. Vinder af mad+medier-prisen 2013 i kategorien Mad på sociale medier

Opskriftsudvikling
Tove Færch, leder af Karolines Køkken hos Arla Foods
Helle Brønnum Carlsen, restaurantanmelder på Politiken og lektor i hjemkundskab på Zahle seminarium
Katrine Klinken, kok og madskribent
Grethe Andersen, chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer
Christine Bille Nielsen, madskribent, foredragsholder og underviser. Vinder af mad+medier-prisen 2013 i kategorien Opskriftsudvikling

Redaktion
Chanet Deleuran, redaktør på Spis Bedre og ejer af Focus Commitment aps
Lena Ilkjær, redaktør på The White Guide
Marianne Søndergaard, redaktør på Foodculture.dk
Lars Andresen, redaktionschef på Forbrugerrådet Tænk og Forbrugerrådet Tænk Penge
Annette Nyvang, madredaktør på Politiken

Årets initiativ
Linn Katarina Grubbström, journalist og blogger på Frk.Kræsen. Vinder af mad+medier-prisen 2013 i kategorien Uden for kategori.
Cathrine Frederiksen, kaospilot, initiativtager til Restaurant Day og stifter af TOMO. Vinder af mad+medier-prisen 2013 i kategorien Madevent
Ole Troelsø, journalist ved Børsen
Claus Meyer, gastronomisk entreprenør, forfatter og lektor
Elisabet Skylare, selvstændig kommunikationsrådgiver og projektleder ved Ny Nordisk Mad

Æresprisen
mad+mediers stiftere Marie Sainabou Jeng og Rasmus Holmgård uddeler æresprisen.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline