AKTIVITET: Tag med på gårdbesøg hos to forskellige mælkeproducenter

Mad_Facebook_Event-image_Ko_784x295px
Hvornår 5. oktober 2014 kl. 14:00-20:30
Hvor Hjørnegårdsvej 1, 4070 Kirke Hyllinge
Smidstrupvej 104, 3230 Græsted
Pris 100 kr. for ikke-medlemmer af Forbrugerrådet Tænk Køb billet her
Kontakt Sofie Søndergaard Risborg
ssr@fbr.dk

Er du nysgerrig efter at se forskellen på økologisk og konventionel mælkeproduktion? Så kom med på gårdbesøg hos to forskellige mælkeproducenter, når Forbrugerrådet Tænk og Landbrug & Fødevarer 5. oktober inviterer på gårdbesøg. 

Hvorfor sættes alle køer ikke på græs? Er det kun af økonomiske grunde? Hvad er forskellen mellem økologi og konventionel produktion? Hør, hvad en konventionel og en økologisk landmand tænker og vær med i debatten med Birgitte Escherich fra bl.a. Præstø Madmarked og Jan Toft Nørgaard fra Arla Foods. Dagen sluttes med lækker mad fra Ø&Ko med lokale råvarer.

Hvor og hvornår?
5. oktober kl. 14.30-20.30 (kl. 13-21.30 inkl. transport København H)
Mælkeproducenten og økologen – Per Thomasen – Hjørnegårdsvej 1, 4070 Kirke Hyllinge
Den konventionelle mælkeproducent – Carsten Vestergaard – Smidstrupvej 104, 3230 Græsted

Program
Kl. 14.00: Besøg hos mælkeproducenten og økologen – Per Thomasen
Transport ca. en time
Besøg hos den konventionelle mælkeproducent – Carsten Vestergaard
Mad fra Ø&Ko, hygge og debat med Birgitte Escherich fra bl.a. Præstø Madmarked og Jan Toft Nørgaard fra Arla Foods
Kl. 20.30: Tak for nu

Se mere om programmet her.

Tilmedling
Gårdbesøget er gratis for medlemmer af Forbrugerrådet Tænk, men kræver tilmelding. Medlemmer tilmelder sig her.

Er du ikke medlem af Forbrugerrådet Tænk, koster det 100 kr. at deltage (50 kr. for børn) og du fanger din billet på billetto.

Du kan blive medlem af Forbrugerrådet Tænk for 49 kr./mdr her.

Transport
Der er mulighed for gratis transport fra København H kl 13.00 og tilbage igen (ankomst ca. kl 21.30). Derudover er der ligeledes transport mellem de to gårde.

Spørgsmål og mere information
Skriv til Sofie Søndergaard Risborg på ssr@fbr.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller vil vide mere.

Indlægget på madmedier.dk er betalt af Forbrugerrådet Tænk.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline