Smag på byen – sommerkursus på madhøjskole

smagpabyenstor
Hvornår 30. juni kl. 14:00 - 6. juli 2013 kl. 12:00
Hvor Højskolen Suhrs Madakademiet
Pustervig 8
København K
Pris 4.200 kr. u. overnatning - 5.400 kr. m. overnatning
Kontakt Camilla Heding Andersen
33128053
cha@madakademiet.dk

Højskolen Suhrs Madakademiet afholder som noget nyt i år et ugekursus i sommerferien henvendt til de madentusiaster, der ikke har tid til at tage et langt kursus på højskolen. På kurset får du mulighed for at tilegne dig ny viden og nye kompetencer, gennem køkkenskoler, smagninger, debatter, ekskursioner m.m.

Unik mulighed for de travle
Sommerkurset på Suhrs Madakademiet henvender sig primært til madglade mennesker, der med en travl hverdag savner tiden til virkelig at kunne fordybe sig i madens univers.

”Vi har valgt at oprette et kort kursus i sommerferien, for at give de mange danskere, der interesserer sig for mad, en mulighed for at få en hel uge, hvor de kan fortabe sig i den gastronomiske verden. Kurset veksler mellem hands on i køkkenerne og debatter og smagninger med ildsjæle fra den gastronomiske verden” Udtaler Lars Sonne-Hansen – Højskoleforstander på Suhrs Madakademiet om bevæggrunden for at afholde et korte kursus.

Tag på opdagelse i det kulinariske København
Da højskolen er placeret midt i København er det oplagt at tage afsæt i den pulserende storby, der for længst har fået placeret sig på det kulinariske verdenskort. ”På baggrund af vores unikke placering midt i byen, har vi valgt at vores kurser centrerer sig omkring det kulinariske København og de madtrends og tendenser som kendetegner netop storbyen.”
På kurset vil der være mulighed for at bo på højskolen, hvis det ønskes.Der er plads til 48 kursister på ugekurserne, heraf 13 som bor på højskolen.

Smag på byen: 30. juni-6. juli (uge 27)
Kurset Smag på byen tager udgangspunkt i det kulinariske København. Deltagerne vises rundt i de københavnske gader og byens kulinariske oaser og arbejder i køkkenet med de nyeste madtrends og gastronomiske tendenser. Du kan bl.a. møde, Jens Vestergaard ejer af Restaurant Melee, dessertmesteren Nikolaos Strangas, Mikkel Borg Bjergsø manden bag kultøllen Mikkeler, Helle Brønnum Carlsen, Planteekspert Søren Espersen og madanmelder og forfatter Tina Scheftelowitz.

Se hele programmet her og læs mere om Suhrs Madakademiet her.

Pris
Ugekursus UDEN overnatning 4.200 kr.
Ugekursus MED overnatning pris 5.400 kr.

Rabat
Studerende (fuldtids-, videregående studie) 400 kr. i rabat (Husk studiekort ved kursusstart).
Medlemmer af Elevforeningen eller Skolekredsen 400 kr. i rabat (Kontakt os før tilmelding).

Pris inklusive
Prisen inkluderer alle måltider, undervisning, foredrag, smagninger, Madakadamiets eget forklæde, samt evt. entré ved ekskursioner, der fremgår af programmet.
Alle ekskursioner foregår i gå-/cykelafstand fra højskolen. Vi anviser gerne offentlig transport (egen regning).

Hvor og hvornår?
Højskolen Suhrs Madakademiet
Pustervig 8
København K

Billet til sommerkurset kan købes via PolitikenPlus.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline