Price, palæo og Plums pony – mad i medierne

Hvornår 1. oktober kl. 18:45 - 20:30
Hvor Suhrs Madakademiet, Pustervig 8, København K
Pris Gratis + tilmelding ikke nødvendig
Kontakt Marie Sainabou Jeng
26147260
mj@madmedier.dk

Få indblik i de nye strømninger i dagens madmedier og en madkommunikationsbranche under forandring, når mad+mediers Marie Jeng og Rasmus Holmgård besøger Suhrs Madakademiet til en højskoleaften om mad og samfund tirsdag 1. oktober.

Onde røster taler om, at kvalmegrænsen er nået, men nej, vi har endnu kun set toppen af isbjerget. Madstof får tv-tid og spalteplads og fylder radioflader og andre kanaler mere end nogensinde, men med hvad? På tirsdag sætter Suhrs Madakademiet fokus på mad i medierne, når stifterne af mad+medier Marie Sainabou Jeng og Rasmus Holmgård, der begge gennem 10 år har arbejdet professionelt med madkommunikation som henholdsvis pr- og kommunikationsrådgiver og mad- og vinskribent, deler deres viden om og erfaringer med:
.

  • Netværket mad+medier
  • Det nye madmediebillede
  • Hvem der sætter dagsordenen og hvorfor
  • Hvordan fremtidens madmedier kommer til at se ud
  • Hvor man finder inspiration

.
Der bliver rig mulighed for at spørge og diskutere på ægte højskolemanér, så medbring din undren og debatlyst til en aften i madmediernes tegn.

Højskoleaftener på Suhrs Madakademiet
Oplægget er en del af Suhrs højskoleaftener, hvor forskellige madkommunikatører vender vrangen ud på relevante emner op inden for mad og samfund. I dette efterår har Carsten Lunding holdt foredrag om at smage, og Selina Juul holder 12. november oplæg om Stop Spild af Mad-bevægelsen. Læs mere om foredragene her. Tilmelding til arrangementerne er ikke nødvendigt, alle er velkomne.

 

 

 

 

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline