Original Flavors – sidste smagning i Danmark

Original Flavors
Hvornår 25. september 2014 kl. 12-17
Hvor Politikens Hus, Pressen, Vester Voldgade 33, 1358 København K
Pris Gratis for tilmeldte Tilmeld dig her
Kontakt Dorte Pontoppidan
dorte.pontopidan@sopexa.com

Så er det sidste chance for at smage produkterne fra Original Flavors. Deltagere i netværket mad+medier + ledsager inviteres hermed til smagning for professionelle af de spanske specialiteter: Vin fra Ribera del Duero, serranoskinke og olivenolie fra Baena. Det foregår torsdag 25. september 2014 i Pressen, Politikens Hus, i København.

Program
12.00-13.30 Master class: ældre årgange fra Ribera del Duero i Pressen
13.00-17.00 Smagningen er åben i Pressen
13.30-14.30 Tapas ved Michelinkokken Fernando del Cerro og officiel præsentation af “Original Flavors – the Mediterranean Essence”
Hele dagen: Fri smagning af ekstra jomfru oliveolie fra forskellige producenter fra Baena
Hele dagen: Privatundervisning i at skære en hel Serranoskine ved Sergio Bellido, Spaniensmester i skinkeudskæring. Der er allerede mange tilmeldinger, men på dagen vil man kunne skrive sig ind i de huller, der måtte være i tidsplanen, så gå hen til Sergio og se, hvornår der er plads.

Se også: Guide til udskæring af serranoskinke

Smagning m.m. er gratis, og alle fra vin- og fødevarebranchen er velkomne. Tilmelding er nødvenlig – brug linket ovenfor.

Skulle du være forhindret i at deltage om torsdagen den 25. september, er du velkommen til at deltage i smagningerne fredag eller lørdag, hvor vinene vil være samlet på en Ribera del Duero-stand under Spansk Vinfestival. Kontakt Dorte Pontoppidan fra Sopexa, hvis du gerne vil deltage fredag eller lørdag.

Dorte PONTOPPIDAN
PR ansvarlig Sopexa
+45 33 73 05 04, mobil +45 30 55 06 56
dorte.pontoppidan@sopexa.com

Original Flavors – The Mediterranean Essence”  er en fælles markedsføringskampagne for tre produkter fra Middelhavsidæten: skinke, olivenolie og vin – nærmere bestemt: DOP Ribera del Duero, ekstra jomfruolie DOP Baena og ETG Serrano skinke – essencen af Middelhavsdiæten gennem århundreder, optaget på Unescos verdensarvliste.

Aktivitetsopslaget er betalt af Original Flavors

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline