AKTIVITET: Oplev en aften med feta i det græske og danske køkken

1908460_612569848872439_792260471116773082_n
Hvornår 20. oktober 2015 kl. 17-19:30
Hvor Restaurant Deligreco
Gammel Kongevej 170
1850 Frederiksberg K
Pris Gratis - tilmelding nødvendig
Kontakt Kristian Frederiksen
31579579
kf@traeger.dk

Oplev nye måder at benytte græsk feta på i din madlavning, når Minerva feta og Restaurant Deligreco inviterer til en aften med feta i det græske og danske køkken 20. oktober i København.

For mange er feta lig med traditionel græsk salat om sommeren, men feta kan indgå i en lang række spændende retter fra alle årets årstider. Det vil Minerva feta gerne give dig en smagsprøve på. Derfor har de allieret sig med en af de bedste græske kokke i Danmark, Theodore Tsigkas fra Restaurant Deligreco. I sit fusionskøkken blander Theodore Tsigkas traditionelle og moderne retter fra Grækenland og Middelhavsområdet med det nordiske køkken.

I de hyggelige omgivelser på Deligreco serveres en række retter med feta, mens du bliver klogere på græsk feta, dens anvendelsesmuligheder og tankerne og teknikken bag de serverede retter. Retterne akkompagneres selvfølgelig af udvalgte græske vine. Efter arrangementet får du en gavekurv med hjem, så den nyerhvervede viden kan blive til eksperimenter med feta i dit eget køkken.

Hvor og hvornår?
20. oktober kl. 17.00-19.30

Restaurant Deligreco
Gammel Kongevej 170
1850 Frederiksberg K

Tildmelding og mere info
Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding senest 16. oktober. For tilmelding eller spørgsmål kontakt Kristian Frederiksen på kf@traeger.dk eller tlf. 31 579 579.

Følg Minerva Foods på Facebook

Samlet packshot 2

Indlægget på madmedier.dk er betalt af Traeger Kommunikation for Minerva Foods

 

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline