The Native Cooking Awards 2013 på Knuthenlund

Native Cooking Award
Hvornår 31. august kl. 10:00 - 1. september 2013 kl. 17:00
Hvor Knuthenlund Gods
Knuthenlundvej 7B
4952 Stokkemarke
Pris Gratis for mad+medier -  Tilmeld dig her
Kontakt Kathrine Ødegaard
42 34 04 15
gaardbutik@knuthenlund.dkk

Internationale Michelin-kokke forvandler muld til madkunst. Deltag i Knuthenlunds kokkekonkurrence, hvor topkokke fra Tyskland, Belgien, Danmark, Norge og Frankrig uden elektricitet producerer en 3-retters menu over åben ild i det fri ved hjælp af en cykel, urter, de finder i den lollandske natur, og kød og mejeriprodukter fra udstillerne til godsets årlige høstfest. Deltagere i mad+medier er inviteret med til middag + folkesymposium om lokal mad + transport fra og til København + overnatning.

Hvordan går det, når 20 kokke, mange fra Michelin-restauranter, sendes af sted på en cykel med en GPS for at finde urter og vilde bær på Knuthenlund Gods? Og hvordan får kokkene tilberedt tre retter udelukkende bestående af lokale fødevarer fra Lolland og Falster over åben ild?

Det kan du finde ud af, når Knuthenlund den 31. august og 1. september slår dørene op for The Native Cooking Award, som fejrer de lokale råvarer. De  internationale Michelin-kokke fra Tyskland, Belgien, Danmark, Norge og Frankrig, som skal forvandle muld til madkunst, bedømmes af et dommerpanel med Jakob de Neergaard i spidsen for blandt andre Christian Puglisi, Catherine Fogel og fem andre internationale gastronomiske profiler.

Weekenden bliver et sandt mekka for madentusiaster. Knuthenlund danner nemlig samtidig rammen om en hel Native Cooking Festival, hvor man kan besøge Native Cooking Food Fair (det lokale høstmarked), deltage i Native Cooking Symposium, Native Cooking Master Classes og spise sig igennem landskabet med Native Picnic To Go.

Invitation
Profiler i mad+medier inviteres til at deltage i alle ovenstående aktiviteter eller et udvalg efter behov og interesse. Der er mulighed for deltagelse i Folkesymposiet lørdag dag, i middagen lørdag aften, overnatning og morgenmad, at overvære konkurrencen søndag, at deltage i masterclasses, og at opleve godsets høstmarked med lokale udstillere fra Lolland-Falster. Se hele programmet for høstfest og The Native Cooking Awards i dokumentet her,  og for Folkesymposiet om fremtidens fødevaretrends i dokumentet her.

Tilmelding
Hvis du er interesseret i at dække The Native Cooking Festival i dit medie eller på din blog, kan du tilmelde dig til Kathrine Ødegaard fra Knuthenlund på e-mail-adressen gaardbutik@knuthenlund.dk. Der er mulighed for transport til og fra Knuthenlund fra København lørdag den 31. og for overnatning, hvis du gerne vil opleve begge dage. Se programmet her, og aftal detaljerne med Helle. Der er flere baggrundsoplysninger i dokumentet her.

Program for den 31. august og 1. september
The Native Cooking Food Fair: Lokale fødevareproducenter udstiller deres produkter. Du kan få smagsprøver og købe nogle af de lækre råvarer med hjem.

The Native Cooking Symposium: Fire foredrag om fremtidens fødevaretrends. Åbent lørdag fra kl.11-17.00. Du vil bl.a. kunne opleve: Bi Skaarup – forsker i historisk mad, Arun Micheelsen – fokus på hvordan Det ny Nordiske køkken kan påvirke den almindelige dansker, samt Donna Sundbo og Birgitte Escherich. Der er begrænsede pladser, så kom i god tid. Gratis adgang. Arrangeret i samarbejde med Roskilde og  Københavns universitet

The Native Cooking Masterclass: Lær at  lave  mad efter Native Cooking-principperne af en professional kok. Begge dage fra kl.11 og kl.14.00.

The Native Cooking Picnic To Go: Spis dig igennem den Lolland-Falsterske natur. Følg ruten og få serveret forret, hovedret og dessert – i skoven, i svindefolden og blandt fårene. Åbent begge dage fra kl.11-17.00.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline