mad+medier-prisen 2013

Køb-billet
Hvornår 3. maj kl. 17:30 - 4. maj 2013 kl. 02:00
Hvor Papirfabrikken hos Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, Papirfabrikken hos Hotel- og Restaurantskolen2500 Vaby
Pris 750 kr.
Kontakt Rasmus Holmgård
+45 26 29 21 26
rh@madmedier.dk
Nu stifter mad+medier prisen, der anerkender landets dygtigste madkommunikatører. Prisfest med middag, networking og ballade fredag den 3. maj 2013 i København. Kom og vær med!


Hvad går det ud på?
“Nu skal der sættes ansigter på Danmarks bedste madkommunikatører. Med mad+medier-prisen 2013 fokuserer netværket mad+medier på kvaliteten af alt det, der bliver kommunikeret om mad i 14 udvalgte formidlingsdiscipliner.” Læs de seneste pressemeddelelser her.

Hvor og hvornår
Prisfesten foregår fredag den 3. maj 2013 kl. 17.30 til 02 i Papirfabrikken på Hotel- og Restaurantskolen i København. Billetter til festmiddagen koster 750 kr. og kan købes her.

Hvad sker der?
Kl. 17.30 Ankomst. Registrering og foto ved indgangen. Bobler og snacks. Musikalsk kulisse ved DJ Flip og blandet mingling. Find din plads på bordplanen.
Kl. 18.30 Velkomst ved aftenens vært Timm Vladimir og mad+medier. Vi går til bords. Middagen serveres. Priser uddeles. Vi spiser, drikker og er glade.
Kl. 22.00 DJ TromPeter giver den swingende vinylgas. Baren er åben. Øl og vand er gratis. Gastrofood molekylærmixer. Natmad af lækkerier fra Sjælland og øerne.
Kl. 02.00 Festen stopper her – og fortsætter sikkert på Psykopaten eller et andet lummert natværtshus. Tak for i år, og på gensyn til mad+medier-prisen 2014.

Hvem kommer?
Tilmelding og billetsalg er i fuld gang. 52 jurymedlemmer + ledsagere er inviteret. Det samme er 46 prisnominerede og 25 projektmedarbejdere. Andre må købe en billet. Se gæstelisten tage form her. Vi forventer 250 gæster.

Hvad får jeg får min billet?
- en sjov aften i rart selskab
- en enestående mulighed for at netværke cremen af gastronomisk formidling i Danmark
- bobler, snacks, en lækker middag med vin, øl og vand, kaffe med sødt og natmad
- lov til at være en del af Danmarks første prisuddeling for madkommunikatører

Hvad skal vi spise og drikke?
Et (latterligt) koldt forår har skabt en vis usikkerhed om, hvilke råvarer der er tilgængelige den 3. maj, så menuen er stadig under udvikling. Sikkert er det imidlertid, at middagen produceres i et skønt joint venture mellem Fødevareplatform Region Sjælland, hvis aktører leverer de bedste råvarer, der kan opdrives på Sjælland og øerne; Trine Hahnemann, som udvikler menu og kvalitetssikrer produktionen med køkkenchefer fra Hahnemanns Køkken; og 20 entusiastiske kokkeelever + faglærere fra Hotel- og Restaurantskolen i København, hvis opgave det er at samle det hele til et fantastisk måltid. En skitse til aftenens serveringer ser sådan her ud:

- Snack: Dugfriske primører, sprødt rugbrød, ramsløgsmayo, gulerod, gedeyoghurt, maltkrummer | bobler
- Forret: Syltet torsk, stenbider, skovsyre, skud, løg, brød og smør | hvidvin og øl
- Hovedret: Skank af svin, løvstikke, majroe og andre vinterrødder, fåremælk, bagte jordskokker | rødvin og øl
- Dessert: Trifli af årets første rabarber | hvidvin
- Petits fours: Mazarintærter, æbler | kaffe og danske brændevine
- Natmad: Lammepålæg fra Mineslund, oste fra Knuthenlund, brød, smør | sløret snak og en sidste svingom

Flere detaljer og løbende opdateringer følger. Spørgsmål kan stiles til info@madmedier.dk.

Vi glæder os til at se dig!

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline