KONKURRENCE: Så skal der dystes med ost! Vind op til 6.000 kr.

Ost & Ko - photo Martin Kaufmann
Hvornår 5. maj - 1. august 2016
Hvor I alle osteelskende madbloggeres køkkener i Danmark
Pris
Kontakt Katja Seerup Clausen, Ost & ko
katja@ostogko.dk

Er du klar til en rask ostedyst? Efter en mindre konkurrencepause lægger Ost & ko nu hårdt ud med to nye temaudfordringer. Igen får du mulighed for både at trylle med ost og samtidig dyste om at vinde op til 3.000 kr. for din gode osteopskrift eller 6.000 kr. for to. 

28 lækre osteopskrifter udviklet af andre ostetossede madbloggere har allerede dystet i konkurrencens temaer i 2015, og denne gang bliver opgaven ikke lettere. Det kræver sin opskriftsudvikler at lære den danske klassiker ostemaden nye dansetrin under temaet ’Ost – i nye klæder’ eller at få noget lækkert ud af oste- og madrester under temaet ’Ost – fra rest til guld’.

“Ost – i nye klæder”
En god, gammel kending, elsket af mange og husket af flere – Ostemaden. Under temaet “Ost – i nye klæder” træder ostemaden ind i det 21. århundrede og får en (måske velfortjent) opgradering, der løfter den op i nye gastronomiske højder.

“Ost – fra rest til guld”
Ost mig her og ost mig der
Ost til alle sammen
Når alle osten høvlet har
Tilbage er kun “rammen”
Men ak og ve, den gode ost
skal ikke gå til spilde
Tryl derfor om din osterest
– og før det er for silde –
til guld i mund og mave nu
så bli’r vi ellevilde!

Osteskorper er en sjælden spise, men i disse madspilds-tider skal det være slut! Under temaet “Ost – fra rest til guld” skal der trylles med oste- og madrester, og skabes lækre retter med ost. Server dem varme eller kolde, til snack, morgen, middag eller aften – Det er kun fantasien, der sætter grænser, når rester skal trylles til guld.

Læs om oste og bliv inspireret under ostetyper. Se tidligere vindere og udvalgte opskrifter i Ost & kos opskriftskonkurrence her.

3.000 kr. til vinderen af hvert tema
Ost & kos erfarne dommerpanel står igen klar til at modtage din opskrift. Panelet består af Kenneth Hansen, køkkenchef på Svinkløv Badehotel, Winnie Pauli, seniorkonsulent ved Landbrug & Fødevarer, og Sanne Muncken, gennem flere end 25 år ansat i Karolines Køkken bl.a. som kreativ leder. De vurderer de indsendte opskrifter og udvælger under hvert tema op til tre opskrifter, hvis de er nyskabende, inspirerende og ikke mindst smagfulde nok. Bloggerne bag opskrifterne præmieres hver med et honorar på 1.000 kr. for deres opskrifter. Ophavskvinden eller -manden bag den bedste opskrift i hvert tema honoreres med yderligere 2.000 kr.

Sådan deltager du
Du deltager ved at svare på konkurrencens temaudfordring på din egen blog. Derefter sender du linket til dit eller dine blogindlæg til konkurrence@ostogko.dk. Indsend kun din egen originale opskrift. Fristen for deltagelse er 1. august og vinderne offentliggøres i slutningen af august.

Send os dit navn, efternavn, blognavn og telefonnummer, og skriv hvilket tema, som du har valgt at udvikle over. Derudover vil vi gerne have et billede af opskriften og et par linjer fra dig på maks. 50 ord om dit valg af ost til opskriften.

Er du bare med på en kigger, så tag et smut forbi hjemmesiden og læs om ostetyper, artikler og nyt om ost, eller følg med på facebook.

Det med småt
Inden du deltager i konkurrencen, bør du sætte dig grundigt ind i betingelserne og de andre formelle detaljer. De er beskrevet her.

Har du spørgsmål eller vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte Katja Seerup Clausen på katja@ostogko.dk

Indlægget på madmedier.dk er betalt af Ost & ko.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline