KONKURRENCE: Klar, parat, ostedyst!

Ost & ko + MBU
Hvornår 28. oktober - 27. november 2016
Hvor I alle osteelskende madbloggeres køkkener i Danmark
Pris
Kontakt Katja Seerup Clausen, Ost & ko
katja@ostogko.dk

I dag går startskuddet til endnu en opskriftskonkurrence fra kampagnen Ost & ko, og det sker denne gang i samarbejde med MadbloggerUdfordringen, der med sine 11 forrige udfordringer har budt adskillige danske madbloggere op til dans. Til efterårets temaer skal der fart på osten, som spises udenfor hjemmets fire vægge. Og så skal dagens vigtigste måltid, morgenmad, fortolkes som aftensmad. MadbloggerUdfordringen bidrager med hele to udfordringer. Deadline for deltagelse er 27. november 2016.

Ost & ko er nu klar med to nye konkurrencetemaer krydret med MadbloggerUdfordringens udfordringer. Alle danske madbloggere har derfor nu mulighed for at deltage i både MadbloggerUdfordringen #12 og Ost & kos opskriftskonkurrence med én eller to gode osteopskrifter. Ost & ko bringer temaerne til ostebordet og MadbloggerUdfordringen kommer med udfordringerne, og tilsammen udgør det et styks storslået osteudfordring.

Ostedyst eller med for sjov?
MadbloggerUdfordringen går i al sin enkelthed ud på at udfordre madbloggere og er, i modsætning til Ost & kos opskriftskonkurrence, ikke en konkurrence. I MadbloggerUdfordringen er der ingen præmier på spil, her vinder man ære, beundring og anerkendelse fra sine fellow madbloggere.
Samarbejdet betyder derfor, at danske madbloggere kan slå to fluer med ét smæk, ved at indsende én eller to gode osteopskrifter til både MadbloggerUdfordringen og Ost & ko.

‘Ost – til brinner’
Morgenmad siges at være dagens vigtigste måltid, så hvorfor ikke spise det til aftensmad? Brinner er en sammentrækning af de engelske ord breakfast og dinner, og under dette tema inviteres du til at kreere en morgenmadsopskrift med minimum én ost, som er tilberedt og/eller indgår i en ret, der gør sig brandgodt på aftensmadsbordet.

‘Ost – på farten’
Hvad skal du ha’ på? Du skal ha’ fart på! Under teamet ost på farten inviteres du til at komme med dit bud på osteopskrifter, der kan indtages udenfor hjemmets fire vægge, når du er på vej fra A til B, på picnic i parken eller noget helt tredje. Eneste krav er, at ostetyperne fast modnet og esrom indgår i opskriften.

Læs om oste og bliv inspireret under ostetyper. Se tidligere vindere og udvalgte opskrifter i Ost & kos opskriftskonkurrence her.

3.000 kr. til vinderen af hvert tema i Ost & kos opskriftskonkurrence
Et skarpt dommerpanel bestående af Winnie Pauli, seniorkonsulent ved Landbrug & Fødevarer, og Sanne Muncken, gennem flere end 25 år ansat i Karolines Køkken bl.a. som kreativ leder, vurderer de indsendte opskrifter og udvælger op til seks opskrifter, som er de mest nyskabende, inspirerende og smagfulde. Bloggerne bag opskrifterne præmieres hver med et honorar på 1.000 kr. for deres opskrifter. Ophavskvinden eller -manden bag den bedste opskrift i hvert tema honoreres med yderligere 2.000 kr.

Sådan deltager du
Det er tilladt at dyste under begge temaer og fordoble dine chancer. Du har en hel måned i køkkenets udviklingsafdeling. Opskriftskonkurrencen løber fra 28. oktober til 27. november 2016, og vinderne offentliggøres medio december. Læs her, hvordan du deltager i Ost & kos opskriftskonkurrence og MadbloggerUdfordringen #12. Du kan se alle bidrag til Ost & kos opskriftskonkurrencer her.

Er du bare med på en kigger, så tag et smut forbi hjemmesiden og læs om ostetyper, artikler og nyt om ost, eller følg med på facebook.

Det med småt
Inden du deltager i konkurrencen, bør du sætte dig grundigt ind i betingelserne og de andre formelle detaljer. De er beskrevet her.

Har du spørgsmål eller vil vide mere, så er du velkommen til at kontakte Katja Seerup Clausen på katja@ostogko.dk

Indlægget på madmedier.dk er betalt af Ost & ko.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline