Oplev Mad med sted på Nordic Taste

Mad med sted
Hvornår 24. august kl. 10:00 - 25. august 2013 kl. 18:00
Hvor På Nordic Taste i Det Kongelige Biblioteks Have, Søren Kierkegaards Plads 1, 1221 Kbh K
Pris Gratis
Kontakt Sara Brink Larsen
sara@mariejeng.com

24.-25. august omdannes Det Kongelige Biblioteks idylliske have til Mad med sted – en sprudlende markedsplads, der udfordrer sanserne med de bedste råvarer fra Syddanmark. Til netværket mad+medier er der syv pladser til en markedsvandring lørdag 24. august kl. 12.30-14.00 for presse og bloggere med besøg ved udvalgte producenter og ved det store traditionelle sønderjyske kagebord. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet.

Mad med sted er en del af Danmarks største madfestival, Copenhagen Cooking, og tager i år udgangspunkt i højkvalitetsfødevarer og saftige lokalspecialiteter, avlet og forædlet under den syddanske sommersol fra Vadehavet til Storebælt. Markedet er gratis for alle nysgerrige, så kom og køb, smag, spis, drik og leg. På markedet kan du undersøge, om de kan smage, hvor maden kommer fra – for handler smag om produktionskultur eller om terroir? Og behøver mad med identitet at være dyr? Mad med sted vil udfordre dine fordomme og det meste af en håndfuld sanser med Københavns vildeste kulinariske pop-up-marked i forbindelse med Copenhagens Cookings største event, oplevelsesrummet Nordic Taste.

Blandt boderne på “Mad med Sted” er der et rigt udvalg af Syddanmarks ypperste fødevareproducenter. Oplev Krusmølle, Ærø Specialiteter, Krydderurtehaven, Det Søde Liv, Den fynske ølbar, Allégården Kocemba’s, Havets Hemmeligheder, Skærtoft Mølle, Destinationsudvikling Sønderjylland, Naturmælk, Aalbæk Specialiteter, Tænketanken, Eskærhus, Selleberg, Ærø Raps, Konnerup & Co, Skaarupøre Vingaard, Is fra Skarø, Rise Bryggeri, Indslev Bryggeri, Vellinge Frugt og Gundestrup Mejeri og Bryghus. Del dine oplevelser på #madmedsted og #copenhagencooking.

Tilmelding til og rekvirering af programmet for markedsvandring kan ske ved Sara Brink Larsen på sara@mariejeng.com.

Denne aktivitet har Syddansk Fødevareklynge betalt for at få bragt på madmedier.dk

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline