INVITATION: Forsmag på Ørestaden koger på Copenhagen Food Fair

Header_formoede
Hvornår 16. februar 2015 kl. 17-19
Hvor Bella Center
Center Boulevard 5
2300 København S
Pris Gratis - tilmelding nødvendig
Kontakt Katja Seerup Clausen
katja@mariejeng.com

mad+medier inviteres til forsmag på Ørestaden koger – Copenhagen Food Fairs nyskabelse for alle madelskende i København. Forsmag kan du tage helt bogstaveligt! Vi spiser østers fra Sydvestjyske Smagsoplevelser, skipperlabskovs fra Omegn, verdensmester-chokolade fra Friis-Holm Chokolade og drikker vilde vine.

Med Ørestaden koger åbner Copenhagen Food Fair 22. februar en hel hal op for de mange københavnere, der elsker gode råvarer, velsmag og værtskab. Fagmessen lever videre i de tilstødende haller og er stadig forbeholdt professionelle indenfor madens verden, men Ørestaden koger er for alle! Presse og bloggere får gratis éntre gennem registrering her.

Til forsmagen på Ørestaden koger 16. februar kan du blive klogere på, hvad Copenhagen Food Fair har gang i på Ørestaden koger 22. februar. Mød:

- Anders Selmer fra Fiskebaren
- Joachim Hjerl fra Maritime Nyttehaver
- Solfinn Danielsen fra Rødder
- Niels Lønborg Brandt fra TorvehallerneKBH
- Martin Petersen fra Omegn
- Mikkel Friis-Holm fra Friis-Holm Chokolade
- Nada Louise Cay fra MadbloggerUdfordringen
- Aftenens værtinde Malina Lebrecht Hye fra Bella Center 

Hvor og hvornår?
16. februar kl. 17-19

Bella Center
Center Boulevard 5
2300 København S

Tilmelding og mere info
Arrangementet er gratis for netværket mad+medier. Tilmeld dig til Katja Seerup Clausen på katja@mariejeng.com senest torsdag 12. februar.

Vi glæder os til at se dig!

Bedste hilsner
Malina Lebrecht Hye, Joachim Hjerl og Marie Jeng

Følg Ørestaden koger på orestadenkoger.dk og facebook.

Det sker på Ørestaden koger
SØNDAGSFROKOSTEN. En perlerække af vores mest kreative og dagsordensættende restauranter, producenter og foreninger indenfor madens verden tager værtsrollen ved en kæmpefrokost for 1.000 gæster. Se alle spisestederne her.

TORVEHALLERNE ØRESTAD. TorvehallerneKBH præsenterer på Ørestaden koger en indendørs pop-up markedsplads med de dygtigste torveforhandlere, der kan inspirere hinanden til at sætte barren højt.

NORDISK ØLBAR. Københavns dygtigste bryggere slukker din tørst og tænder din lyst til mere.

GAARDEN. Mere end almindeligt velskagende sneak preview af Bornholms nye madkulturhus, der åbner til foråret.

TIL LANDS, TIL VANDS OG I LUFTEN. Oplev de nyeste projekter og initiativer inden for urban farming, aquaponics og andre hipsterier.

BAREN. Mød ildsjælene bag bølgen af naturvin, der skyller ind over os – og find ud af, om de vilde vine virker på dig.

CAMPUS. Faglige oplæg – og MadbloggerUdfordringen.

SMAGNINGER OG WORKSHOPS. Få hænder og smagsløg i omdrejninger i selskab med det fremmeste inden for mad og drikke i Norden.

Indlægget på madmedier.dk er betalt af BC Hospitality Group.


Copenhagen Food Fair sker i Bella Center 22.-24. februar 2014. Bella Center drives af BC Hospitality Group. Ørestaden koger og kommunikationen forbundet dertil organiseres af Nordic FoodworksKonvers og Marie Jeng. Læs mere om programmet for Copenhagen Food Fair på copenhagenfoodfair.dk, på facebook og #cphfoodfair

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline