Gastronomi og øl – en anderledes boglancering

Gastronomi og øl
Hvornår 29. august 2013 kl. 18-20
Hvor Ny Carlsberg Bryghus
Ny Carlsberg vej
2500 Valby
Pris Gratis for mad+medier Tilmeld dig her
Kontakt Gro Ammendrup Ladiges
+45 25 17 03 85
gla@hrs.dk

Hotel- og Restaurantskolen har sammen med Husbryggeriet Jacobsen produceret en bog om øllets mange muligheder i gastronomisk kontekst – og du er hermed inviteret med til lanceringsevent med smagsprøver på øl og flere af bogens retter (se regler for tilmelding). Billetprisen er 250 kr., men der er gratis adgang for deltagere i mad+medier.

Til boglanceringen vil du kunne besøge flere forskellige mad- og ølboder. Værterne byder på retter, som du også kan finde i bogen – og der serveres forskellige slags øl til, som passer til retterne. Du får en spændende spiseoplevelse, hvor gastronomi og øl er i højsædet, og du vil med garanti gå derfra mæt på både oplevelser og mad/øl.

Bogen er en årsbog med opskrifter, som Hotel- og Restaurantskolens dygtige kokke- og tjenerelever i løbet af året har udarbejdet retter med øl til og øl i – og det til hele menuen. Opskrifterne er udviklet af eleverne gennem et læringsforløb med faglærte kokke og tjenere og øleksperterne fra Jacobsen som inspirationskilder.

Foruden de smagfulde opskrifter byder bogen på artikler, hvor øl og mad i Danmark udforskes, og på gode råd til, hvordan du laver en god øloplevelse og -servering til en middag osv.

Til boglanceringen vil den første time være helliget journalister og andre mediefolk, herunder deltagere i netværket mad+medier, som kan møde folkene bag bogen, smage på udvalgte retter fra bogen og høre mere om projektet.

Hotel- og Restaurantskolen og Hubryggeriet Jacobsen glæder sig til at se dig.

Denne aktivitet bringes i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline