DEBAT: Maden som slagmark – Politiken Talks

Maden som slagmark
Hvornår 22. januar kl. 18:00 - 20:00
Hvor Presse, Politikens Hus
Vester Voldgade 33, København K
Pris Gratis med billet Køb billet her
Kontakt Louise Folker Christensen
Louise.Folker@pol.dk

Hvorfor er mad blevet en vigtig markør for, hvem vi er? Og hvorfor er debatten så fordømmende, både over for dem, der køber buræg og dem, der spiser som i stenalderen? Kan vi overhovedet tillade os at blande os i, hvad andre kommer i indkøbskurven?

Politiken Talks sætter sig til bords med kok Nikolaj Kirk, fødevareminister Dan Jørgensen, stifter af mad+medier og anmelder på Information Marie Sainabou Jeng, forfatter Kristian Ditlev Jensen, professor i molekylærbiologi Henrik Brinch-Pedersen og sociolog Lotte Holm. Kom og vær med til at diskutere spørgsmålet: Er måltidet i krise?

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline