Copenhagen Cooking winter edition

Copenhagen Cooking winter edition
Hvornår 1. februar - 28. februar 2013
Hvor Rundt omkring i København
Pris Afhængig af det enkelte arrangement
Kontakt Presseansvarlig Frederikke Møller Kristiansen
3355 7432
fmk@woco.dk

Med over 70 forskellige arrangementer er Copenhagen Cookings winter edition i fuld gang. Hele februar måned er fyldt ud med et program, der blandt andet skal støtte op om og invitere til debatter om vores madkultur og dyrkning af fællesskabet ved anderledes middage. Der skulle være garanti for at du taler ligeså meget med de andre deltagere, som med dem du kom med.

Programmet byder derfor på alt fra Lakridsfestival, MAD Mondays, madquiz, blåmuslinger til havs og smagsodyssé i det københavnske.

Se hele månedens program her.

Fokus på muslinger
Vinterens kulinariske højsæson findes blandt andet under havet, og det hyldes under Copenhagen Cooking med gastro-cruise hver lørdag, hvor der lægges til kaj ved nogle af havnefrontens bedste restauranter. Her vil du blive trakteret med blåt guld i form af blåmuslinger i flere variationer. Se en lille film fra sejladsen her.

Udover temaet Alt godt fra Havet er festivalen delt op i kategorierne Wondercool, Mad i Børnehøjde, Fine Dining, Grøn Revolution, Liflige Dråber, Den Søde Tand og Klogere på Kogekunst.

Procedurer for tilmelding og priserne på billetter veksler fra arrangement til arrangement. Læs mere under det enkelte i Copenhagen Cooking winter editions program.

 

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline