AKTVITET: Hvad er fremtiden for fransk vin? Kom med til smagning og diskussion | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

AKTVITET: Hvad er fremtiden for fransk vin? Kom med til smagning og diskussion

Hvornår 26. april 2016 kl. 17-20
Hvor Le Tire-Bouchon
Teglgårdstræde 5
1452 København K
Pris Gratis - tilmelding via mail er nødvendig
Kontakt Dorte Pontoppidan
dorte.pontoppidan@sopexa.com

Hvor er fransk vin på vej hen? Hvad er fremtiden for fransk vin? Er vine på lokale, forholdsvis ukendte druesorter det nye sort for vinnørder? Er det rigtigt, at reglen om ”lokal mad til lokale druer” er værd at følge? Er dette noget, der interesserer dig, så kom med, når Sopexa på vegne af FranceAgrimer inviterer til vinsmagning og -diskussion under kyndig vejledning af Malene Smidt Hertz 26. april på Le Tire-Bouchon i København.

Flere franske vinbønder er begyndt at fokusere på de gamle, lokale druesorter, som ikke er så kendte af den brede befolkning og som har en historie. Er det blot et marketingstunt, eller er der et ønske om at komme tilbage til rødderne hos de mindre producenter? Er der tale om et decideret oprør fra vinens ægte håndværkere?
For at få en idé om denne retning for fransk vin inviterer vi til en smage- og diskussionsaften. Kom og giv dit besyv med eller kom blot for at nyde vinene, maden og for at høre, hvad andre har at sige om fremtiden for fransk vin. Vinkyper Malene Smidt Hertz kommer med oplæg om vinene og Eric Vincent fra Le Tire-Bouchon, serverer små lokale retter til de udvalgte vine.

Hvor og hvornår?
Tirsdag 26. april kl. 17-20
Le Tire-Bouchon
Teglgårdstræde 5
1452 København K

Program
17.00 Introduktion og baggrund ved vinkyper Malene Smidt Hertz
17.30 Smagning af otte franske vine fra forskellige regioner på lokale druesorter
Til vinene serveres små retter fra de pågældende regioner
20.00 Tak for husly, tak for mad og tak til Frankrig for mangfoldigheden af vine!

Tilmelding og mere info
Arrrangementet er gratis for medlemmer af netværket, men tilmelding er nødvendig og efter først til mølle-princippet, da der kun er 15 pladser. Tilmelding og spørgsmål sker via mail senest 19. april til:

Dorte Pontoppidan
PR ansvarlig Sopexa Danmark
dorte.pontoppidan@sopexa.com

Indlægget på madmedier er betalt af Sopexa.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline