AKTIVITET: Whisky? Det er da bare stærk øl

Skærmbillede 2016-08-17 kl. 13.34.11
Hvornår 25. august kl. 15 - 17
Hvor Forum Copenhagen
Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg C
Pris Gratis for mad+medier - tilmelding nødvendigt
Kontakt Marie Sainabou Jeng
26147260
marie@mariejeng.com

Invitation til åbning af Copenhagen Beer & Whisky Festival

Verdenspremiere-porter fra fad, ølgastronomi, workshops og smageskoler. Forum Copenhagen ruller 25.-27. august den røde løber ud og inviterer dig indenfor til tre dage i selskab med mere end 60 af landets dygtigste bryggerier og destillerier på Copenhagen Beer & Whisky Festival. Du kan forvente enestående smagsoplevelser med øl, whisky, rom – og nøje afstemte gastronomiske indslag.

Torsdag 25. august kl. 15-17 har vi sammensat et lille program for madkommunikatører og øvrig presse, og vi håber, at du har tid og lyst til at kigge forbi.

Programmet
15.00  Registrering

15.15  Velkommen og skål ved udstillingschef Britta Anastassia Brix og kommunikationschef i Bryggeriforeningen Per Sten Nielsen.

15.30  Åbning ved Allan Agerholm, direktør for BC Hospitality Group og formand for VisitDenmark

15.45  Bryghuset Braunstein. Siden whiskydebuten i 2007 har Braunstein udviklet et halvt hundrede varianter af whisky, snaps, gin og vodka – og de producerer i dag mere end 60.000 liter om året i det lille bryggeri på Køge Havn.

16.00  Nordic Beer Challenge. Medaljeoverrækkelse til de bedste øl. Miljø- og Fødevareminister Esben Lunde Larsen åbner ballet. Nordic Beer Challenge er Nordens første, uvildige, internationale konkurrence for alle typer af øl på tværs af produktionstekniske kategorier.

16.15 Frederiksberg Bryghus. Smag på festivalens ultralokale mikrobryggeri, der kan opleves i upcoming-området. Til dagligt brygger de under Frederiksbergs Rådhus med brygmester Lasse Philipsen i spidsen.

16.30 Husbryggeriet Jacobsen. Øllet er eksploderet i nye smage og vilde retninger og gør vin rangen stridig som den mest oplagte ledsager til mad. Husbryggeriet Jacobsen understreger pointen ved at byde på otte forskellige kombinationer af øl og mad.

16.45 Tapning fra brandbilens haner. Tak for i dag og smagning af årets vindere af Nordic Beer Challenge.

17.00 Udforskning på egen hånd til de mere end 60 udstillere. Se nogle af dem her.

Vi ser frem til at møde dig.

De bedste hilsner
Britta Anastassia Brix, udstillingschef for Copenhagen Beer & Whisky Festival

—————————————————————————————————————-

Programmet er kun for madkommunikatører og presse. Tilmelding sker til Marie Sainabou Jeng på marie@mariejeng.com senest tirsdag 23. august. Skriv at du er fra mad+medier.

Er din torsdag 25. august allerede booket, så kan du søge presseakkreditering til festivalen og besøge den én af de andre dage. Skriv til marketing-kommunikation@bellacenter.dk og noter dit fulde navn, medie og mailadresse senest onsdag 24. august.

Læs mere på cphbeerandwhisky.dk og følg med på facebook.

Indlægget på madmedier.dk er betalt af Copenhagen Beer & Whisky Festival.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline