AKTIVITET: Tysk Vinkontor inviterer på smagning og VIP-frokost

20071115_11_01_014_A4
Hvornår 29. april 2014 kl. 13-16
Hvor Brøndsalen i Frederiksberg Have
Frederiksberg Runddel 0
2000 Frederiksberg
Pris Gratis for netværket mad+medier Tilmeld dig her
Kontakt Karin Hvidtfeldt
36 49 22 88
karin@tyskvinkontor.dk

29. april inviterer Tysk Vinkontor netværket til smagning med Generation Riesling – morgendagens stjerner fra Tyskland. Er du blogger, journalist eller restaurantchef, er du også inviteret til fagseminar og VIP-frokost på Mielcke & Hurtigkarl samme dag – tjek detaljerne herunder.

Vinsmagning med Generation Riesling

For første gang laver Tysk Vinkontor en smagning udelukkende bestående af unge, innovative og internationalt orienterede vinmagere. Tysk Vinkontor er super glade og stolte over at kunne give netværket mulighed for at møde og smage vine fra unge up- and coming stars fra Tyskland. Langt de fleste har ikke importør i Danmark, så her er virkelig tale om en enestående mulighed for at smage tyske vine, der ellers ikke findes i Danmark. Slet og ret en unik mulighed, som viser fremtiden for tysk vin.

Navnet Generation Riesling låner lidt af stjerneglansen fra Tysklands mest berømte druesort, men det betyder ikke at de unge vinmagere kun beskæftiger sig med rieslingdruen. Smagningen byder på store oplevelser, for Tyskland er et slaraffenland af sprøde, tørre og frugtprægede vine.

450 unge vinmagere er del af Generation Riesling. De er under 35 år, super veluddannede, har internationale erfaringer, er ambitiøse, og qua dette har de opnået at være ansvarlige vinmagere el. vinavlere i en ung alder. Kort sagt er de fremme i skoene, taler engelsk og glæder sig til at vise dig/jer hvilke vine, I vil kunne udskænke de kommende år. Se deltagerliste og mere info på tyskvinkontor.dk, og tjek generation-riesling.de for detaljer om de 200 unge vinmagere, som er en del af Generation Riesling-konceptet.

Hvad, hvor og hvornår?
Vinsmagning med Generation Riesling
29. april kl. 13.00 – 16.00
Brøndsalen i Frederiksberg Have
Frederiksberg Runddel 0
2000 Frederiksberg

Tilmelding til smagning
Arrangementet er gratis, og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Du kan tilmelde dig seminaret eller en af smagningerne ved at trykke på dette link. Herefter klikker du på den grønne firkant med teksten ”find billetter”, indtaster  VIP-koden “Formidling” og klikker på boksen ”OK”. Skriv derefter dit navn og din e-mail adresse, og husk at printe adgangsbilletten til arrangementet. Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmeldingen, så ring til Karin hos Tysk Vinkontor på 24 63 47 45. Bemærk, at du skal have en aktiv profil i netværket for at tilmelde dig, og se i øvrigt mad+mediers generelle regler for deltagelse i aktiviteter.

VIP-frokost og fagseminar 

Udover smagningen byder Tysk Vinkontor samme dag på VIP-frokost og fagseminar for journalister, bloggere og restaurantchefer. Fra 11.30-13.00 afholdes seminar med en af Tysklands skarpeste vinprofiler, sommelier Billy Wagner. Billy Wagner har indtil for nylig været ansvarlig for vinprofilen på Rutz Weinbar i Berlin (vinbar, gourmetrestaurant og vinhandel), hvor han fungerede som daglig leder indtil februar 2014. Billy Wagner er kendt for sine innovative og utraditionelle vinmenuer og madsammensætninger, og senere på året starter han egen restaurant i Berlin. Til Rutz har han vundet titlen ”Tysklands bedste vinkort” i Gault & Millau, hvor restauranten i øvrigt har 17 point. Rutz har ligeledes en stjerne i Michelinguiden.

Billy Wagner vil præsentere vine med hovedvægten på Riesling og Pinot Noir, men det bliver også muligt at smage på en enkelt Scheurebe, Pinot Blanc og Silvaner. Billy giver en introduktion til de tyske druesorter og deres match til innovativ mad, så vi alle forhåbentlig kan blive både inspireret og klogere.

Efter seminaret byder Restaurant Mielcke & Hurtigkarl på frokost, hvor køkkenchef Jacob Mielcke og sommelier José Santos giver deres bud på perfekte match imellem tyske vine og Jacobs skønne køkken.

Hvad, hvor og hvornår?
VIP-frokost og fagseminar
29. april kl. 11.30  - 14.00
Restaurant Mielcke & Hurtigkarl
Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg

Tilmelding til fagseminar og VIP-frokost
Hvis du gerne vil deltage i seminar og frokost, skal du sende en mail til Karin Hvidtfeldt på karin@tyskvinkontor.dk senest 24. april. Husk at anføre din profession, og bemærk i øvrigt mad+mediers generelle regler for deltagelse i aktiviteter.

Gourmetmiddag: Perfekte match mellem tyske vine og Jakob Mielckes køkken

Hvis du ikke kan nøjes med smagning og frokost, så kan du også tilmelde dig en unik aften på Mielcke & Hurtigkarl, hvor Jacob sætter tysk vin i centrum for sin gastronomi. Den mangeårige synergi mellem Mielcke og restaurantens sommelier, José Santos, sættes endnu en gang i spil i en 6 retters menu, der smigrer og udfordrer de tyske druer. Den internationalt kendte tyske top-sommelier, Billy Wagner, vil åbne ballet – det bliver en fantastisk aften!

Hvor og hvornår?
29. april kl. 19
Restaurant Mielcke & Hurtigkarl
Frederiksberg Runddel 1
2000 Frederiksberg

Tilmelding til fagseminar og VIP-frokost
Du kan købe en billet til gourmetmiddagen her – bemærk, at der er et begrænset antal pladser.

For mere information kontakt
Karin Hvidtfeldt
Tlf. 36 49 22 88
karin@tyskvinkontor.dk

Opslaget i mad+mediers aktivitetskalender er betalt af Tysk Vinkontor.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline