AKTIVITET: To økologiske brygmestre i samtale om økologi og øl

Per_Kolster&Tore_Jorgensen
Hvornår 26. april 2016 kl. 16-18
Hvor Taphouse
Lavendelstræde 15
1462 Kbh K
Pris Gratis (rabatkode: Mad+Medier) - tilmelding nødvendig Tilmeld dig her
Kontakt Louise Houmøller Olesen
lh@herslevbryghus.dk

Hvad har økologisk landbrug og øl med hinanden at gøre? Få svar, når  Per Kølster fra Kølster Malt & Øl og Tore Jørgensen fra Herslev Bryghus mødes til en samtalesession om økologisk landbrug og øl. Bliv også klogere på, hvorfor vi skal tænke økologi som mere end blot dyrevelfærd og grundvand. Det sker på Taphouse i København 26. april.

Økologi er populært som aldrig før, og økologisk øl er ingen undtagelse. Men økologisk øl er mere end et rødt øko-mærke på etiketten. Det er et kredsløb, hvor man udnytter jorden bedst muligt uden brug af sprøjtemidler, hvor der er fuld sporbarhed i råvarerne og hvor jorden og kredsløbet sætter dagsordenen.

Mange trends i markedet peger desuden i retning af, at kunderne efterspørger nærhed og tillid til fødevarerne. De mangler tryghed, fordi de ikke kan gennemskue værdikæden fra marken til spisebordet. Det vil vi gerne sætte fokus på, og inviterer dig derfor til samtalesession med øl i centrum.

Hvor og hvornår?
Tirsdag 26. april 2016 kl. 16-18
Taphouse
Lavendelstræde 15
1462 Kbh K

To økologiske brygmestre i samtale om økologi og øl
Herslev Bryghus og Kølster Malt og Øl dyrker selv det økologiske korn, som udgør grundstenen i det økologiske øl, som de to gårdbryggerier brygger. Samtidig tager begge bryggerier afsæt i lokalområdet, når jagten på råvarer sætter ind. Det giver nemlig mening i et økologisk kredsløb, at man ikke blot brygger økologisk, men at man kender råvarernes oprindelse og historie.

Tore Jørgensen, som er uddannet landmand, men skiftede branche og grundlagde Herslev Bryghus tilbage i 2004, og Per Kølster, som både er manden bag Kølster Malt og Øl og formand for Økologisk Landsforening, brænder nemlig begge for økologi. Men de brænder ligeså meget for bæredygtighed, terroir, socialt engagement, omtanke og god smag – altså en masse store ord, som de gennem årene har puttet på flaske.

Taphouse, som lægger lokaler til arrangementet, har med deres 61 fadølshaner Københavns største udvalg af fadøl. Her ved man om nogen, hvordan man serverer fadøl af høj kvalitet, og Jan Hansen fra Taphouse vil starte dagens program med at fortælle om netop dette.

Undervejs i samtalen er det naturligvis mulighed at stille spørgsmål til de to ølglade økologer. Og der vil naturligvis være ølsmagning af bryggeriernes øl.

Tilmelding og mere info
Arrangementet er gratis for netværkets medlemmer, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig her med rabatkoden ‘Mad+Medier’. Spørgsmål stiles til kommunikationsansvarlig Louise Houmøller Olesen på lh@herslevbryghus.dk.

 Indlægget på madmedier.dk er betalt af Herslev Bryghus.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline