AKTIVITET: Sexet kommunikation om sundhed, økologi og bæredygtighed

HRS1
Hvornår 14. maj kl. 11:30 - 16:00
Hvor Hotel- og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Pris Gratis for netværket mad+medier Tilmeld dig her
Kontakt Asta Rice
alr@hrs.dk

Onsdag 14. maj inviterer mad+medier til endnu et seminar i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen. Det handler om kommunikation af komplekse budskaber som sundhed, økologi og bæredygtighed. Seminaret er en del af en heldagsfejring af Hotel- og Restaurantskolens nye fokusområde og af Nøglehullets 5-års fødselsdag. Du kan deltage i mad+mediers kommunikationsseminar – eller i alle dagens aktiviteter.

Seminaret (og resten af dagen) er gratis for deltagere i netværket mad+medier (se vores regler for deltagelse).

I 2013 besluttede Hotel- og Restaurantskolen at arbejde med sundhed, økologi og bæredygtighed i alle aktiviteter. Skolens kantine har været Nøglehulscertificeret i 2 år og er i den periode støt øget andelen af økologiske råvarer, hvilket udløser uddelingen af det økologiske spisemærke til skolen. Det skal fejres, og derfor inviterer Hotel- og Restaurantskolen netværket til en spændende dag med lækker økologisk Nøglehulsmærket frokost, fagligt indhold og en masse muligheder for at netværke med branchen. Se programmet for kommunikationsseminaret nedenfor.

Dagens program

  • 11.30 Ankomst og networking + faglige boder er åbne
  • 12.00 Velkommen ved Søren Kühlwein, direktør på Hotel- og Restaurantskolen
  • 12.05 Tale ved fødevareminister Dan Jørgesen
  • 12.10 Buffet bestående af 12 forskellige Nøglehulsretter lavet af elever fra Hotel- og Restaurantskolen
  • 13.00 Fødevareministeren overrækker det økologiske spisemærke til Hotel- og Restaurantskolens kantiner
  • 13.15 Networking + faglige boder er åbne
  • 14.00 Fagseminar “Sexet SØB-kommunikation” (se nedenfor)

.
Hvad går det ud på?
På dagen angribes Nøglehullet fra nye vinkler og byder dig med som gæst. Du vil blive overrasket, forkælet og fagligt inspireret. Vi vil serverer økologisk Nøglehulsmad, som vi håber kan inspirere dig i det daglige. På dagen kan du møde økologiske leverandører og få en faglig snak. Mød en række producenter og mød folkene bag Nøglehullet på spisesteder og det økologiske spisemærke. Hør om Hotel- og Restaurantskolens SØB-strategi (sundhed, økologi og bæredygtighed), og få en snak om kompetenceudviklings- og efteruddannelsesmuligheder indenfor området.

Sexet SØB-kommunikation – fagseminar
Kom og hør om kommunikation om komplekse emner som sundhed, økologi og bæredygtighed. Få faglige tips og inspiration; oplev en håndfuld cases fra branchen; og hør om Hotel- og Restaurantskolens arbejde med at implementere emnerne i uddannelsen af fremtidens madhåndværkere.
.

  • 14.00 Sexet SØB-kommunikation ved Marie Jeng og Rasmus Holmgård, mad+medier
  • 14.20 Kantinevirksomheden, NGO’en og restauranten – tre cases, sådan kommunikerer de:
  • 14.20 Henrik Boll – Fazer Food Services
  • 14.40 Regitze Siggaard - Men’s Health Week
  • 15.00 Flemming Schiøtt Hansen – Stedsans clean simple local
  • 15.20 Mette Toftegaard, ansvarlig for sundhed, økologi og bæredygtighed på HRS, om SØB i undervisningen
  • 15.40 Spørgsmål fra salen
  • 16.00 Tak for i dag

.
Tilmeld dig frokosten og seminaret

Formålet med dagen er at give dig skønne sanselige oplevelser, inspiration, nye idéer og faglig viden samt et styrket fagligt netværk. Du kan tilmelde dig ved at sende en e-mail til Asta Rice på alr@hrs.dk. Skriv til Asta, at du er madkommunikatør og deltager i netværket mad+medier. Så er både frokosten og seminaret gratis at deltage i.

Indlægget er betalt af Hotel- og Restaurantskolen.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline