AKTIVITET: Økologi på Nationalmuseet

Økologi på Nationalmuseet
Hvornår 20. januar 2014 kl. 13:00-18:00
Hvor Nationalmuseet, Ny Vestergade 10, København K
Pris Gratis ved tilmelding.
Kontakt Malene Jensen
mje@okologi.dk

Få styrket din økologividen og mød over 45 økologiske leverandører til foodservice. Eftermiddagen har Økologisk Landsforening målrettet til dig, der er kok eller tjener på café, restaurant eller i kantiner.

STYRK DIN ØKOVIDEN OG DINE ARGUMENTER – ta’ med os op og se tingene i det store perspektiv.
Kl. 13-15 – oplæg om økologi i biografsalen. Se program nedenfor.
Kl. 15-18 – leverandørmesse i forhallen.

13.00 – 13.40 - Økologi – spis med hjerte, hjerne og mave
Hvad betyder økologien for vores samfund? På kort sigt i form af store smagsoplevelser, naturlighed og rene råvarer? Og på langt sigt i form af jordforbindelse, renere grundvand, mangfoldighed i naturen og landskabsmæssige herligheder?

Ved Per Kølster, Formand, Økologisk Landsforening

13.40 – 14.10 - Få styr på økosystemet i vores farvande
Kan fisk være økologiske, og hvad er bæredygtigt fiskeri? Hvad er kravene til resten af samfundet, hvis vi skal holde vores farvande rene og fulde af liv? Hvordan sikrer vi, at der er fisk i de danske farvande i fremtiden? Og hvad kan kokkene selv gøre for at styrke udviklingen?

Ved David Koch Dupont-Mouritzen, sekretarietsleder for Danmarks Fiskehandlere

14.10 – 15.00 - Økologi – godt for dig og resten af verden
Hvorfor er det interessant at beskæftige sig med økologi i ulandene? Hvad kan de bidrage med af interessante og anderledes råvarer og madkulturelle traditioner? Nytter det noget? Og er der mad nok til alle, hvis vi alle skal producere økologisk?

Ved Per Rasmussen, international konsulent, Økologisk Landsforening

Kl. 15-18 – Leverandørmesse i forhallen
Mød Krone Vin, Klosterbryggeriet, Tvedemose Champignon, Them Ost, Biogan, Catering Engros, Tea2You, DK Trading, Øllingegaard Mejeri, Magnihill, Q Kaffe, Oialla, JuicOrganic, Antons, Mineslund, Kysøko, Dragsbæk, Bio Distribution, Il Fornaio, Mejnerts Mølle, Agger Foods, DLG Food Grain, Is fra Skarø, Arla Foods, Søris, Kødgrossisten, Økovin, Ørbæk Bryggeri, Nordic Organic Food, ØGT, Hellas Frugtplantage, Skee Is, Hvirvel Vin, Økologihaven, Fødevarestyrelsen, Hørkram, Flindt & Hvids, INCO Kbh, Friland DC Foodservice, Schumachers, Bornholms Mosteri og FoodExpo MCH Herning.

Hent hele invitationen her. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig og bindende. Skriv til Malene Jensen mje@okologi.dk og oplys navn, mail og firma.

Aktivitetsopslaget er betalt af Sammenslutningen Økosalg & Oplysning, som står bag arrangementet i samarbejde med Økologisk Landsforening.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne. Initiativtagerne til messen er Producentsammenslutningen Økosalg og Oplysning, som består af Arla, Thise, Naturmælk, Friland og Urtekram.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline