AKTIVITET: Masterclasses i mælk, mad og metode

Introbanner
Hvornår 10. november - 24. november 2016
Hvor Atelier 1B
Frederiksborggade 1B, 4. sal
1360 København K
Pris Gratis - tilmelding nødvendig
Kontakt Marie Sainabou Jeng
marie@mariejeng.com

Smager cremefraiche bedre om sommeren? Hvordan kan hvidkløver gøre mælken mere cremet? Hvorfor er nogle producenters smør bedre end andres til butterdej? Kom, og nørd med, når Mejeriforeningen inviterer til fire underholdende og videnskabelige workshops i november i København.

Er kefirgryn gastronomens vises sten, som endelig er fundet? Giver skyrens høje proteinindhold bedre tekstur til maden end flødens mælkefedt? Hvad gør syrnet mælk ved floraen i maven, og er det sundt at spise smør? Hver workshop afsluttes med en middag, og du får nogle sjove mælkeprodukter med hjem sammen med fyldigt undervisningsmateriale til videre inspiration.

Sted
Atelier 1B
Frederiksborggade 1B, 4. sal
1360 København K
find vej

Program og tid
De fire workshops har til formål at undersøge en række udvalgte mælkeprodukters sensoriske profilering og køkkentekniske egenskaber. Se beskrivelser og program for de fire workshops her.

Gastronomisk kvalitet i drikkemælk
Torsdag 10. november 2016 kl. 15-19 + middag til kl. 21
Undervisere: Jannie Vestergaard, ph.d. i sensorik og Head of Operations hos Skåne Food Innovation Network + Leif Friis Jørgensen, mejerist og direktør hos Naturmælk + Merete Myrup, ph.d. i biokemi og ernæring ved Landbrug & Fødevarer. Huskok: Anders Halskov-Jensen.

Fermentering - modegastronomiens seneste syretrip
Mandag 14. november 2016 kl. 15-19 + middag til kl. 21
Undervisere: Anders Iversen, seniorspecialist i fermentering ved Teknologisk Institut + Marie Hertz, cand.soc. i sundhedsfremme og miljøplanlægning, madskribent, kok, og gartner i SLOW. Huskok: Marie Hertz.

Det er smørret, der gør’et
Onsdag 23. november 2016 kl. 15-19 + middag til kl. 21
Undervisere: Allan Salmi Sommer, levnedsmiddeltekniker, bager og produktudvikler hos Foodpeople + Naja Locht, mejerist og konsulent ved Mejeriforeningen med ansvar for den tekniske smagning ved International Food Contest + Merete Myrup, ph.d. i biokemi og ernæring ved Landbrug & Fødevarer. Huskok: Anders Halskov-Jensen.

Hvilken syrnet vil du vælge?
Torsdag 24. november 2016 kl. 16.30-19.30 + middag til kl. 22
Undervisere: Tove Færch, opskriftsudvikler og leder af Karolines Køkken i 23 år + Naja Locht, mejerist og konsulent ved Mejeriforeningen med ansvar for den tekniske smagning ved International Food Contest + Merete Myrup, ph.d. i biokemi og ernæring ved Landbrug & Fødevarer. Huskok: Anders Halskov-Jensen.

Tilmelding
Der er fem pladser til netværket mad+medier.  Tilmelding skal ske til Marie Sainabou Jeng på marie@mariejeng.com. Angiv hvilken workshop, som du vil deltage i, så får du svar tilbage, om der er flere pladser.

Praktisk info og spørgsmål
Kontakt Dorte Gjerrild på dorte@ostogko.dk. Pressefotos, materialer, talerbio’er og praktiske oplysninger vil løbende blive kommunikeret via mælken.dk.

Indlægget på madmedier er betalt af Mejeriforeningen.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline