AKTIVITET: Madbloggerudfordringen #7 – Oplevelser af værtskab

mbu
Hvornår 22. januar - 16. februar 2015
Hvor #cphfoodfair
#oplevelserafværtskab
#ørestadenkoger
#MadbloggerUdfordringen7
Pris Gratis Tilmeld dig her
Kontakt Nada Louise Cay
nadacay@gmail.com

Oplevelser af værtskab er mange forskellige, ligesom madbloggere er det. Derfor bliver du, kære madblogger, nu udfordret på at beskrive værtskab, når Copenhagen Food Fair udfordrer madbloggere på “oplevelser af værtskab”. Ikke alene dét, så har du også mulighed for at få din beskrivelse med i et kompendie OG måske er du en af de heldige der bliver udvalgt til at deltage i en debat om emnet.

Copenhagen Food Fair afholdes 22. til 24. februar 2015 i Bella Center. I februar måned sætter Copenhagen Food Fair sammen med branchen fokus på det gode værtskab – en øm tå for den danske madbranche, hvis man skal stole på den ene undersøgelse efter den anden. I den forbindelse vil Copenhagen Food Fair gerne stille de danske madbloggere en udfordring, der går på at berette om værtskab i de to første uger af februar.

Hvad og hvor kan værtskab opleves?
Madbloggerne inviteres til at gå ud i madverden og lede efter og beskrive det gode værtskab. Maden er for en gang skyld ikke i centrum – for en gangs skyld er det alt det udenom maden, der sættes fokus på. Maden må gerne indgå i værtskabsanmeldelsen, men kun i det omfang den er med til at fortælle om værtskabet.

Værtskab er jo noget løjerligt noget. Det er alt det, vi oplever med andre sanser end lige præcis smagsløgene, når vi er på restaurant, står ved pølsevognen eller spiser frokost i kantinen på arbejdet. Med andre ord, på et spisested af enhver art. Hvad er det, der sker omkring os? Hvad er det, der gør, at vi går hjem med en oplevelse, der er værd at anbefale andre? Hvornår bliver vi ramt? Og af hvad? Hvordan arbejder udbyderne af madoplevelser med værtskabet – hvad virker, og hvornår falder det helt igennem?

Værtskabets samlede værker
Hvis resultatet – i form af en værtskabsanmeldelse – bliver formidlet på max 2.000 tegn og har følgeskab af et billede, kan det blive publiceret i et kompendie, der publiceres på Copenhagen Food Fairs hjemmeside under titlen ”Oplevelser af værtskab”. Ud over det, er der afsat 45 minutter til paneldiskussion om bloggernes værtskabsoplevelser på Campus-scenen på Copenhagen Food Fair søndag d. 22. februar kl. 11:00-11:45. Campus-scenen ligger i fagmesse-området på Copenhagen Food Fair, hvor madens professionelle færdes.

Hvordan deltager jeg i Madbloggerudfordringen #7?
Din værtskabsanmeldelse skal offentliggøres senest mandag d. 16.februar i form af et blogindlæg. Husk at del linket til dit indlæg i kommentarsporet på denne side. Har du lyst til at få din anmeldelse med i ”Oplevelser af værtskab”, skal du sende din tekst i Word-format sammen med 1-3 fotos (JPEG) til Joachim Hjerl fra Konvers på joachim@konvers.dk senest mandag d. 16. februar kl. 12.

Husk at gøre brug af følgende hashtags, når du deler dit indlæg på bloggen og diverse sociale medier.

#cphfoodfair
#oplevelserafværtskab
#ørestadenkoger
#MadbloggerUdfordringen7

Sæt kryds i kalenderen 22. februar
Har du ydermere lyst til at deltage i debatten på campus-scenen på Copenhagen Food Fair, så skriv det i din mail til Joachim – og sæt et kryds i kalenderen 22. februar. Der er plads til 5 bloggere i panelet, så vi kan ikke love dig, at du kommer med – men læg endelig din billet ind! Moderator på madblogger-debatten bliver Nada Louise Cay.

Til at hjælpe os med udvælgelsen af de 5 bedste indlæg, har vi fået madanmelder Sandra Brovall (Politiken), madblogger og madskribent Mira Arkin samt bloglæser (og Platform Project Manager/CBS) Christina Merolli Poulsen til at hjælpe os! De vil ligge vægt på at indlægget inddrager læseren, ud fra hver deres optik.

Alle deltagere i MadbloggerUdfordringen får gratis adgang ved registrering til Copenhagen Food Fair – herunder den nye satsning ”Ørestaden koger”, der åbner en del af messen op for forbrugere og tilbyder masser af super velsmagende oplevelser. Registrer dig her.

Indlægget på madmedier.dk er betalt af BC Hospitality Group.

Copenhagen Food Fair sker i Bella Center 22.-24. februar 2014. Bella Center drives af BC Hospitality Group. Ørestaden koger og kommunikationen forbundet dertil organiseres af Nordic FoodworksKonvers og Marie Jeng.

Under årets tema, Værtskab, åbner Copenhagen Food Fair for første gang en hal dedikeret til alle madelskende københavnere. Det sker i Bella Center, hvor du 22. februar kan opleve og spise dig igennem en sanselig søndag med overdådig frokost, fristende kaffebord, smagninger, naturvine, mikrobryg, markedsplads – og et værtskab i verdensklasse.

Fagmessen med de mange udstillere, scenen og kokkekonkurrencerne foregår sideløbende 22.-24. februar i de tilstødende haller og er stadig forbeholdt professionelle i madbranchen, men med Ørestaden koger beværter Copenhagen Food Fair de mange københavnere, der interesserer sig for mad.

 

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline