AKTIVITET: Lancering af COOPs madmanifest | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

AKTIVITET: Lancering af COOPs madmanifest

Hvornår 3. juni 2014 kl. 11:00-13:00
Hvor Slotspladsen i Tivoli med indgang fra Tivolis hovedindgang.
Pris Gratis for netværket mad+medier
Kontakt Anne Mette Gronemann
26 22 62 60
amg@radiuskommunikation.dk

Hvordan går det med at nyde maden i de danske hjem? Hvad skal der til, for at vi kan få bedre indkøbsoplevelser? Og hvordan får vi gang i madværkstedet i de danske køkkener? COOP inviterer netværket til lancering af det nye madmanifest.

Coop vil sætte den danske madkultur til debat. Vi vil have smagen og de gode råvarer tilbage i højsædet. Og vi begynder med os selv. Derfor har vi startet en bevægelse, der skal sætte madglæde på menuen i Danmark.

Tirsdag den 3. juni kl. 11-13 præsenterer vi et madmanifest med konkrete løfter til danskerne. Samtidig præsenterer vi en række helt konkrete initiativer, der skal hjælpe med at få kvaliteten og nydelsen tilbage i vores køkkener.

Manifestet bygger blandt andet på 10.000 udsagn fra helt almindelig danskere, og målet er at inspirere danskerne til gode madoplevelser hver dag. Mad skal være noget, vi nyder. Noget, vi har respekt for. Noget, vi samles om, og noget, som er kilde til glæde i vores hverdag. Det skal være nemmere at træffe de gode, sunde og velsmagende valg, og alle skal have råd til at være med.

Og ja, det lyder som store ord på en tirsdag – men der er handling bag, og vi inviterer alle til at være med i bevægelsen. Vi håber du, du har tid og lyst til at overvære startskuddet.

HVAD?
Pressemøde med lancering af Coop og Co’s madmanifest og konkrete initiativer, der skal løfte den danske madkultur

HVEM?
Du kan bl.a. møde Coops øverste chef Peter Høgsted og fooddirektør Jens Visholm samt nogle af Coops samarbejdspartnere fra kokkeverdenen.

HVORNÅR?
Tirsdag den 3. juni kl. 11-13

HVOR?
Slotspladsen i Tivoli med indgang fra Tivolis hovedindgang.

HVORDAN?
Tilmeld dig ved at sende en e-mail til projektkoordinator Anne Mette Gronemann, e-mail amg@radiuskommunikation.dk eller mobil 26 22 62 60.

Vi vil – naturligvis – servere lidt at spise og drikke til pressemødet.

Bemærk, at du skal have en aktiv profil i netværket for at tilmelde dig, og se i øvrigt mad+mediers generelle regler for deltagelse i aktiviteter. Aktivitetsopslaget er betalt af COOP.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline