AKTIVITET: Konference om kvalitet og madkultur – viden og tendenser

20140704madkulturen0138_02
Hvornår 26. november 2014 kl. 9:30-16:30
Hvor Bella Center
Center Boulevard 5
2300 København S
Pris 1600 kr. Tilmeld dig her
Kontakt Sofia Zafirakos
sofia@madkulturen.dk

Hvor står vores madkultur i dag og hvor er vi på vej hen? Hvilken rolle spiller vores fødevareprodukter og deres kvalitet for den glæde, vi får ud af at spise? Få svar på dette og meget mere, når Madkulturen, MAPP Centret og Institut for Fødevarer ved Aarhus Universitet inviterer til konference 26. november 2014 i Bella Center. 

Mød en række politikere og centrale aktører i den danske fødevaresektor og hør deres forskningsbaserede bud på, hvor madkultur og fødevarekvaliteten bevæger sig hen. Dagen byder på en række spændende oplæg og debatter, samt frokost og kaffe. Konferencen foregår på dansk med undtagelse af oplæggene fra Paul Rozin og Derek Victor Byrne.

Program
9.30 Ankomst og morgenkaffe
9.50 Velkomst og introduktion
10.00 Hvad er madkultur? Og hvilken værdi skaber det?
10.25 Mere end smag og helse – hvad er fødevarekvalitet i dag?
10.50 Kaffepause 
11.05 Mad og spisning – er det sundhed mod nydelse eller sundhed med nydelse: Kulturelle perspektiver
11.50 Debat og spørgsmål fra salen
12.10 Frokost 
13.00 Sindet og munden i sansekvalitet, kultur og spiseadfærd
13.25 Smage og sensorik-aktivitet
13.45 Pause 
13.55 En aktuel måling af danskernes madkultur og kvalitetsbevidsthed
14.20 Detailhandlens rolle i fremme af madkultur og fødevarekvalitet
14.45 Kaffepause
15.00 Hvad er visionen?
15.30 Hvordan tænker man kvalitet i fødevarevirksomheder?
15.55 Hvad har vi lært, hvor er vi på vej hen?
16.30 Tak for i dag

Se det fulde program her.

Tilmedling
Pris for deltagelse er 1600 kr. Tilmeldingen er bindende og foregår gennem Aarhus Universitets webshop. Deadline for tilmelding og betaling er onsdag den 12. november 2014.

Spørgsmål og mere info
Kontakt Sofia Zafirakos fra Madkulturen på sofia@madkulturen.dk, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Mød blandt andet
Henrik Byager, moderator
Professor Paul Rozin, University of Pennsylvania, der fortæller om mad og nydelse
Fødevareminister Dan Jørgensen, om sin vision for fremtidens madkultur
Jacob Grønlykke fra Løgismose, om hvordan man kan lykkes med kvalitet i en fødevarevirksomhed
Professor Klaus G. Grunert, MAPP, Aarhus Universitet om kvalitet
Professor Derek Victor Byrne om forbrugerens sind og sanser
Professor Tino Bech-Larsen om hvordan man måler madkultur
Direktør Judith Kyst fra Madkulturen om madkultur

Indlægget på madmedier.dk er betalt af Madkulturen.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline