AKTIVITET: Kom med til morgenmad og boglancering hos emmerys

Emmerys-Forside kopi
Hvornår 5. november 2013 kl. 9:30-10:30
Hvor emmerys
Trekronergade
147B, 2500 Valby 
Pris 15 gratis pladser til netværket Tilmeld dig her
Kontakt Julie Bach Friis
60668180
julie@emmerys.dk

7. november udkommer emmerys’ nye bagebog Den Økologiske Bager, og dette fejres med hyggelig morgenmad og kaffe hos emmerys i Valby tirsdag 5. november.

Til eventen kan du mingle med dine kolleger, se nærmere på bageriet, som hver dag forsyner emmerys’ butikker med økologisk brød og kager, og møde bagermester hos emmerys, Nicolai Halken Skytte, som bagte sit første brød for 35 år siden. Som deltager til morgenmaden får du desuden et ”emmerys kit” med den nye bagebog, biodynamisk surdej, emmerys nye marmelader og økologiske julesmåkager med hjem.

Tilmelding
Der er 15 pladser til profiler i netværket, og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet ved at skrive en mail til Julie Bach Friis på julie@emmerys.dk. Se i øvrigt mad+mediers generelle regler for tilmelding og deltagelse.

Om bogen
Den Økologiske Bager byder på emmerys’ bedste opskrifter gennem tiden, nyttig viden om korn og kerner, basisråvarer og bageteknikker. Opskrifterne favner bredt: Surdejsbrød, koldhævede brød, brød med fordej, rugbrød, smørdeje, kager, julekager, müsli, pesto, chokoladepålæg osv.

For mere information kontakt
Julie Bach Friis
+ 45 60 66 81 80
julie@emmerys.dk

Opslaget i mad+mediers aktivitetskalender er betalt af emmerys.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline