AKTIVITET: Kom med til kåringen af Årets Bøf 2016

AaretsBoef_Udvaelgelse_MathiasLoevgreenBojesen_0021
Hvornår 6. oktober 2016 kl. 11:30-15
Hvor DFDS Crown Seaways
Dampfærgevej 30
2100 København Ø
Pris Gratis - tilmelding nødvendig
Kontakt Jon Bach Svendsen
jon@newdeals.dk

Find din indre karnivor frem og vær med, når Årets Bøf kåres 6. oktober 2016 på Restaurant Explorers Steakhouse på Oslobåden. Kåringen er en hyldest til bøffen og en guide til bedre forståelse af fænomenet bøf. Juryen består af prominente kokke og køkkenchefer samt en række andre fagpersoner.

Årets Bøf 2016 er en mulighed for landets bedste bøfkokke, -eksperter og -entusiaster til at møde hinanden og udveksle tips, og sammen kåre årets bøf 2016. Vinderen er den udskæring, som er definerende for 2016. Det er den bøf, der betyder mest for flest lige nu – og selvfølgelig den der smager bedst.

Hvor og hvornår?
Torsdag 6. oktober kl. 11.30-15.00

DFDS Crown Seaways
Dampfærgevej 30
2100 København Ø
find vej

Dommerjuryen
Juryen består af prominente kokke og køkkenchefer samt en række andre fagpersoner. Heriblandt en slagter, en ernæringsekspert, en fremtidsforsker og en madblogger.

Thomas Rode, kok, Rodes Essentials
Eyvind Hellstrøm, tv-kok og Bocuse d’Or-dommer
Dan G. Christiansen, food director, MASH
Jens Slagter, slagter, Slagteren ved Kultorvet
Liselotte Lyngsø, fremtidsforsker, Future Navigator
Anders Kirkeby, køkkenchef, Retour Steak Vesterbro
Brian Blixt Jacobsen, køkkenchef, Crown Seaways
Jane Faerber, madblogger, Madbanditten.dk
Ina Clausen, sundhed- og ernæringsekspert, Professionshøjskolen Metropol

Det kan du opleve
Dommerjuryen har på forhånd nomineret otte udskæringer, der skal dyste om 2016-prisen. Udskæringerne er: Tomahawk steak, Entrecôte, Nyretap (onglet), Hakkebøf, T-Bone, Mørbrad, Rib Eye (alm. og dry aged) og Rump Steak.

Dommerjuryen vurderer over to heats de otte udskæringer, og publikum får selvfølgelig lov til at smage på sagerne. Mellem de to heats tilbereder kok Hannah Grant grøn garniture til bøffen, Copper and Wheat laver deres legendariske frites – og endelig fortæller den japanske Waygu-mester Hisato Hamada om kobekød.

Tilmelding og mere information
Det er gratis at deltage i Årets Bøf 2016, men tilmelding er nødvendig og efter først til mølle-princippet. Tilmelding og spørgsmål stiles til Jon Bach Svendsen på jon@newdeals.dk.

all-jury

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline