AKTIVITET: Kom med til Årets ret med gris 2016

vindere årets ret 2015
Hvornår 31. oktober 2016 kl. 10:00-15:45
Hvor Hotel & Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Pris Gratis - tilmelding nødvendig
Kontakt Jane Korsgaard
JKO@lf.dk

Træd indenfor og mærk stemningen, når nogle af landets bedste kokke dyster på smag, komposition og kreativitet – og præsenterer deres bud på Årets ret med gris 31. oktober på Hotel- & Restaurantskolen i Valby.

Årets ret med gris er konkurrencen, hvor restauranter, madanmeldere, kokke og ikke mindst gæster kan indstille retter med gris som den vigtigste råvare. Årets ret med gris afholdes af Landbrug & Fødevarer og støttes af Norma og Frode S. Jacobsens Fond. Sidste år løb Henne Kirkeby Kro med sejren. Hvem klarer sig mon bedst i år?

Tid og sted
31. oktober kl. 10-15.45
Hotel & Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby

Program
Kl. 10.00 Dørene åbnes

Kl. 10.30 Mette Gammicchia, afdelingsleder, Landbrug & Fødevarer byder velkommen og præsenterer dagens konferencier Bo Jacobsen, Restaurationen

Kl. 10.45 Bo Jacobsen præsenterer dagens program og dommerne

Kl. 11.00 Kokkene præsenterer deres retter for dommerne

Kl. 13.20 Frokost

Kl. 14.30 De tre bedste retter med gris kåres og præmierne, sponsoreret af Norma og Frode S. Jacobsens Fond, overrækkes af administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer, Karen Hækkerup 

Kl. 15.45 Tak for i dag

Dommerpanelet
I dommerpanelet sidder Jakob de Neergaard, Francis Cardenau, Mette Hvarre Gassner, Kenneth Hansen, Rasmus Kramer Schou, Mikkel Maarbjerg, Claus Henriksen, Rasmus Munk, Nicolai Nørregaard og Svend Rasmussen.

De nominerede
Restaurant Søren K
Restaurant Paustian
Restaurant Ravelinen
Bistro Boheme
Søllerød kro
The Balcony
Restaurant Babette
Restaurant Knapp
Restaurant Substans
Tree-Top Restauranten
Hotel og Restaurant Fru Larsen
Falsled Kro
Restaurant Gastromé
Restaurant Hjemme

Præmierne
1. præmien: 30.000 kr.
2. præmien: 15.000 kr.
3. præmien: 5.000 kr.

Tilmelding og mere information
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og sker efter først til mølle-princippet, da der er et meget begrænset antal pladser til medlemmer af netværket. Tilmelding og spørgsmål stiles til Jane Korsgaard på JKO@lf.dk. Følg Årets ret med gris på Facebook.

Partnere på årets ret med gris 2016 kopi

 

Indlægget på mad+medier er betalt af Landbrug & Fødevarer. 

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline