AKTIVITET: Kom med på festival for ostenørder

slowcheese-tekst-datosted-1080x675
Hvornår 5. november 2016 kl. 10-17
Hvor CPH Food Space
Slagtehusgade 11
1715 København V
Pris 10 stk. gratis, derefter 50 kr. + gebyr i forsalg, 75 kr. i døren Køb billet her
Kontakt Marie Sainabou Jeng
marie@mariejeng.com

Hvor findes det kreative vækstlag i dansk ostehåndværk? Det kan du selv smage, når Slow Food København-Nordsjælland, CPH Food Space i Kødbyen i København og Mejeriforeningens ostekulturkampagne Ost & ko lørdag 5. november slår dørene op til festival for ostenørder i København. mad+medier har fået 10 entrébilletter, som uddeles efter først til mølle-princippet.

Vi danskere er pjattede med ost. Også dansk ost. Især til madpakken og morgenmaden og en sandwich til frokost, revet på den varme mad og som friske tern i salaten. Når der skal særligt kræs på brættet, ser vi ofte mod udlandets berømte brands og modne, knasende, dybe og komplekse typer. Men ifølge Johan Dal, formand for Slow Food København-Nordsjælland, kan vi sagtens finde spændende og innovative ostetyper lokalt, og 5. november inviterer Slow Food i Danmark derfor enhver betvivler af vores lokale osterigdom til at få bevis for påstanden. Det foregår til uropførelsen af ostefestivalen Slow Cheese Copenhagen, der arrangeres i samarbejde mellem Slow Food i Danmark, CPH Food Space og Mejeriforeningens europæiske kampagne Ost & ko, der har til formål at stimulere ostekulturen i landene Danmark, Frankrig, Irland og Nordirland.

”Vi vil gerne invitere alle osteelskere til at komme forbi Kødbyen i København 5. november til et brag af en ostefestival med ostemagere fra Danmark og fra Skåne, med temasmagninger og faglige debatter og med udvalgte vin-, cider- og ølproducenter. Det bliver en sjælden mulighed for at opleve det spirende vækstlag af gode danske håndværksosterier, som i disse år begynder at få fodfæste i kulturen og på markedet. Det er en fantastisk spændende udvikling, som vi i Slow Food gerne vil støtte, så godt vi kan,” fortæller Johan Dal, formand for Slow Food København-Nordsjælland.

Program
Se programmet her

Udstillere
Se udstillerlisten her

Tid og sted
Lørdag 5. november 2016 kl. 10-17
CPH Food Space
Slagtehusgade 11
1715 København V
find vej

Tilmelding
Skriv til Marie Sainabou Jeng på marie@mariejeng.com, hvis du vil have fingrene i én af de 10 gratis entréer. Almindelig entré koster 50 kr. + gebyr i forsalg eller 75 kr. i døren. Medlemmer af  Slow Food får, ved fremvisning af gyldigt medlemskort, gratis entré, inkl. vinpose, vinglas og 1 polet. Se alle priser her.

Spørgsmål og mere information
Spørgsmål stiles til presseansvarlig for kampagnen Ost & ko Marie Sainabou Jeng på marie@mariejeng.com. Læs mere om Slow Cheese Copenhagen 2016 her.

Indlægget på mad+medier.dk er betalt af Ost & ko.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline