AKTIVITET: Franske fristelser i København

PRINT+PRESS-A4-CMYK_APF2014
Hvornår 14. juni - 15. juni 2014
Hvor Torvehallerne
Frederiksborggade 21 1360 København K
Pris Gratis at deltage i markedet - 100 kr. for smagepoletter
Kontakt Dorte Pontoppidan
33 73 05 04
dorte.pontoppidan@sopexa.com

14.-15. juni inviteres netværket til Fransk Marked ved Torvehallerne i København i anledning af det internationale begivenhed Aperitif à la française. Markedet er blot én ud af mange franske fristelser, når København i en uge flyder over med pariserstemning og byder på en række spiseoplevelser med fokus på den franske aperitif.

”Apéritif à la française” finder sted i 10 storbyer verden over, bl.a. New York, Tokyo og Hong Kong, og er en tilbagevendende begivenhed, der sætter fokus på franske føde- og drikkevarer, herunder den franske aperitif. København kom med i klubben som den 10. storby i 2013 og manifesterede sig således endnu en gang på det gastronomiske verdenskort. Følg med i arrangementet her.

Fransk Marked ved Torvehallerne
I weekenden 14.-15. juni åbner det franske marked ved Torvehallerne. Her bliver et stort telt slået op, og inde i teltet kan du finde alskens franske lækkerier såsom charcuterie, oste og vin, så der er rig mulighed for at få sig en ”Apéritif à la francaise”. Ved teltet kan man for 100 kr. købe et smagesæt bestående af et Holmegård smageglas og 4 poletter til en værdi af 20 kr. pr. styk, der kan bruges som betalingsmiddel inde i teltet. Se udstillerlisten her.

Hvor og hvornår?
Lørdag 14. kl. 10-19 & søndag 15. juni kl.11-17
Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K
Pris: Gratis at besøge markedet – 100 kr. for 4 poletter til smagsprøver

Se en video fra sidste års Franske marked ved Torvehallerne her:

Fransk uge i Københavns restauranter
Det franske køkken har danskerne taget til sig for længst – både hjemme og når de skal ud at spise, hvilket tydelig ses af det store antal franskinspirerede restauranter og bistroer, der findes i hele Danmark og i særdeleshed i København og omegn. Men der er en meget vigtig del af det franske måltid, som danskerne ikke kender så godt endnu, og det er den franske aperitif – Frankrigs svar på tapas. I Frankrig indledes ethvert måltid med venner eller familie altid med en aperitif, og aperitiffens formål er netop at åbne op for appetitten (apéritif kommer af ”apertivus”, en afledning af det latinske ”aperire” = at åbne).

Hvis du har lyst til at afprøve den franske aperitif, kan du for 250 kr. få 3-retters fransk menu med en gratis aperitif – et glas perlende Crémant d’Alsace, der er med til at gøre ventetiden på maden behagelig. Tilbuddet gælder i perioden 16.-22. juni, og der er p.t. 25 restauranter tilmeldt. Se hvilke og læs om menuerne her.

Hvor, hvornår og hvor meget?
Mandag 16. – søndag 22. juni 2014
Vælg mellem 25 københavnske restauranter og se menuerne her.
Pris: 250 kr. for 3 retter inkl. et glas Crémant d’Alsace til aperitif

“Apéritif à la française” arrangeres af Sopexa, der markedsførings- og PR-bureau for franske landbrusprodukter, og madbillet.dk.

For mere information kontakt
Dorte Pontoppidan
PR ansvarlig hos Sopexa
tlf.: 33 73 05 04
dorte.pontoppidan@sopexa.com

Aktivitetsopslaget er betalt af Sopexa.

page2image10248
page2image10520
page2image10792

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline