AKTIVITET: Event om glutenfri økologisk mad

Glutenfri økologi
Hvornår 4. november 2014 kl. 12:00-17:00
Hvor Comwell Sport Rebild Bakker
Rebildvej 36
9520 Skørping
Pris Gratis - tilmelding nødvendig
Kontakt Bente Føns Nielsen
51290060
bente@aurion.dk

Projekt Glutenfri Økologi og Comwell Sport Rebild Bakker inviterer netværket til lærerig og actionfyldt event om glutenfri mad tirsdag 4. november 2014. Bliv klogere på glutenfri økologi generelt, og få inspiration til selv at gå i kast med den glutenfri madlavning. Der ydes rejsetilskud på op til 1.000 kr.

Alle deltagere får udleveret informationsmateriale om projektet, smagfulde retter på dagen og lækre smagsprøver til at tage med hjem. Projekt Glutenfri Økologi og Comwell Sport Rebild Bakker dækker op til 30 personer, så hurtig tilmelding anbefales.

Hvor og hvornår?
4. november kl. 12-15.30 (el. 17.00 afhængigt af aktivitet)
Comwell Sport Rebild Bakker
Rebildvej 36
9520 Skørping

Eventen er gratis for medlemmer af netværket, men kræver tilmelding. Der er et begrænset antal pladser. Seneste tilmeldingsfrist er 22. oktober.

Program
Kl. 12.00 -Ankomst til Comwell Sport Rebild Bakker, Rebildvej 36, og servering af glutenfri snacks
Kl. 12.10 -Velkomst ved projektleder Karen Poulsen fra Naturstyrelsen Himmerland
og præsentation af projektet Glutenfri økologi – fra muld til mund
Kl. 12.30 - Sven-Erik Jacobsen fra Københavns Universitet holder et oplæg om danske glutenfri afgrøder
Kl. 12.50 - Lektor Åse Solvej Hansen fra Københavns Universitet holder et oplæg om de ernæringsmæssige kvaliteter i de glutenfri afgrøder og baggrunden for stigende efterspørgsel på glutenfri mad
Kl. 13.10 - Køkkenchef Flemming Horup fortæller om de glutenfri retter og den glutenfri frokost serveres
Kl. 14.00 - Økologisk landmand Karsten Kjærgaard fra Livø fortæller om dyrkningen af de glutenfri afgrøder
Kl. 14.20 - Konceptet for Comwell Sport Rebild Bakker v/ hotelchef Jane Andersen
Kl. 14.35 - Sportsinstruktøren får deltagerne op af stolene i pausen
Kl. 14.45 - Produktionschef Jørn Ussing Larsen fra Aurion A/S holder et oplæg om forarbejdning af de glutenfri økologiske råvarer i mølleriet og om udvikling af nye glutenfri produkter
Kl. 15.15 - Afrunding og spørgsmål til oplægsholderne
Kl. 15.30 – Der vil være mulighed for at deltage i tre frivillige aktiviteter:

  • 1,5 timer: Mountainbike tur i bakkerne sammen med en instruktør fra Comwell Sport (Max. 18 pers.)
  • 1 time: Vandretur i Rebild Bakker med skovrider Bendt E. Andersen, Naturstyrelsen Himmerland
  • 1 time: Yoga-træning sammen med en instruktør fra Comwell Sport.

.
For tilmelding og mere information, kontakt

Bente Føns Nielsen
tlf. 51 29 00 60
bente@aurion.dk

Tilmeldingsfrist senest den 22. oktober 2014 og efter ”først til mølle” princippet, da deltagerantallet er begrænset til 30 personer.

Overnatning
Har du lyst til at overnatte på hotellet, så er prisen for et enkeltværelse kr. 645,- inkl. morgenmad. Vi tilbyder at dække op til 1.000 kr. af dokumenterede transportudgifter.

Projektet er finansieret med tilskud fra GUDP, NaturErhvervstyrelsen, under Fødevareministeriet.

Glutenfri Økologi

 

Indlægget på madmedier.dk er betalt af Projekt Glutenfri Økologi.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline