AKTIVITET: Copenhagen Kimchi Festival 2016

????? 없는 세션0106-Recovered copy 2
Hvornår 24. juni - 26. juni 16
Hvor TorvehallerneKBH
Frederiksborggade 21
1360 København K
Pris Gratis
Kontakt Liselotte Hae-Jin Birkmose
info@cphkimchifestival.dk

Copenhagen Kimchi Festival 2016 følger op på de to foregående års store succeser og byder velkommen til endnu en spændende festival i Torvehallerne 24.-26 juni. Weekenden byder på gratis smagsprøver på koreanske specialiteter, maddemoer, Do-It-Yourself Kimchi Workshop, Bibimbap TakeAway, Quiz on Korea, performances og kulturelle events.

Mens fermenteringsbølgen ruller over Danmark, er flere og flere begyndt at få øjnene op for det traditionelle koreanske køkken som inspirationskilde til nye fermenteringsprocesser og råvarer. Festivalen Copenhagen Kimchi Festival arrangeres af foreningen Copenhagen Kimchi Festival i samarbejde med Republikken Koreas Ambassade i Danmark, Kotra og Korea Klubben. Formålet er at udbrede kendskabet til koreansk mad og kultur i Danmark samt fremme mødet mellem det koreanske og danske køkken.

Hvor og hvornår?
Fredag 24. juni kl. 10-20
Lørdag 25. juni kl. 10-18, kl. 12 er der åbningstale af Sydkoreas Ambassadør, H.E. Young-sam Ma.
Søndag 26. juni kl. 11-17

TorvehallerneKBH
Frederiksborggade 21
1360 København K
Find vej

Maddemoer
Copenhagen Kimchi Festival har inviteret Bburi Kitchen fra Korea til årets festival. Bburi betyder rødder på koreansk og Bburi Kitchen er et team bestående af en kok og en madskribent, der undersøger og fomidler viden om rødderne til den koreanske madkultur med fokus på lokale traditioner, tilberedningsmetoder og råvarer.

Do-It-Yourself Kimchi Workshop
I samarbejde med Aarstiderne afholdes under hele festivalen en Do-It-Yourself Kimchi Workshop, hvor det er muligt at lave sin helt egen koreanske kimchi med sæsonens danske økologiske grøntsager. Deltagerne bestemmer selv, hvordan råvarerne sammensættes, og hvor stærk kimchien skal være. Der står hjælpere klar til at vise, hvordan man gør, så alle kan være med. Workshoppen koster kr. 60 kr. pr. person (betales på dagen), og man får sin hjemmelavede kimchi med hjem. Det anbefales at reservere en tid online for at være sikker på en plads. Læs mere her.

Oplæg og events alle dage
Søren Ejlersen fra Aarstiderne fortæller om kimchi fermentering, Bburi Kitchen laver koreanske sommerretter og fortæller om det koreanske køkken. Om lørdagen vil det være muligt for børn at lave traditionelle koreanske riskager, som laves helt fra bunden på gammeldags manér ved at slå rismelet til en fast masse, som derefter formes til kager.

Quiz on Korea
Quiz on Korea finder igen i år sted i forbindelse med Copenhagen Kimchi Festival, lørdag 25. juni. Deltagerne tester deres viden om Korea og den heldige vinder får en rejse til Korea, hvor den internationale Quiz on Korea finale finder sted.

Hvordan kommer jeg med?

Det er gratis at deltage i arrangementet. Kontakt Liselotte Hae-Jin Birkmose på info@cphkimchifestival.dk for mere info om Copenhagen Kimchi Festival.

Læs mere om Copenhagen Kimchi Festival på cphkimchifestival.dk eller følg med på Facebook.

postcard_A6_2016_master04_Print01-1
Indlægget på madmedier.dk er betalt af Copenhagen Kimchi Festival.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline