AKTIVITET: Chardonnay & cabernet sauvignon – verdens førende kvalitetsdruer er fra Frankrig

cabernet
Hvornår 1. december 2014 kl. 10:00-11:30
Hvor Hotel- og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby
Pris Gratis - tilmelding nødvendig Tilmeld dig her
Kontakt Dorte Pontoppidan
33 73 05 04
dorte.pontoppidan@sopexa.com

Skyd december godt i gang og kom tættere på druerne chardonnay og cabernet sauvignon, når Sopexa og Hotel- og Restaurantskolen inviterer til workshop med vinkyper Malene Smidt Hertz 1. december.

Verdensborger, enehersker, kamæleon er blot tre af mange ord, vi kan hæfte på hvid- og rødvinsdruerne chardonnay og cabernet sauvignon. Begge har deres oprindelse i Frankrig, henholdsvis i Bourgogne og Bordeaux distrikterne, men ingen andre grønne og blå kvalitetsdruer har så stor udbredelse som disse. Du finder dem i vinmarkerne i næsten alle vinproducerende lande.  Det har givet skub til nytænkning og udvikling af smagen også i hjemlandets vine. Vi kigger i denne workshop på “klassiske” vine fra druerne, men også på nye stile, hvor franskmændende har ladet sig inspirere af konkurrencen udefra.

Chardonnay og cabernet sauvignon er ubestridt nogle af verdens bedste druer.  Druer og vin, du ikke kan komme uden om. Kom tættere på deres oprindelse og årsager til deres popularitet, både set med en producents og forbrugers vinkel. Lær de stilistiske forskelle i vinene og få overblik over, hvor du finder de bedste eksemplarer. Kort sagt bliv klogere på de to druer ved at deltage i denne workshop under kyndig vejledning af vinkyper Malene Smidt Hertz.

Hvor og hvornår?
1. december kl. 10-11.30
Hotel- og Restaurantskolen
Vigerslev Allé 18
2500 Valby

Tilmelding og mere info
Arrangementet er gratis. Tilmelding foregår online og senest den 19. november 2014. Flere oplysninger kan fås hos:

PR ansvarlig
Dorte Pontoppidan
dorte.pontoppidan@sopexa.com,
tlf. 33 73 05 04

Indlægget på madmedier.dk er betalt af Sopexa.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline