AKTIVITET: Besøg Ørestaden koger og Copenhagen Food Fair

ørestaden koger
Hvornår 22. februar 2015 kl. 11-17
Hvor Copenhagen Food Fair
Bella Center
Center Boulevard 5
2300 København S
Pris Gratis entré ved registrering
Kontakt Katja Seerup Clausen
katja@mariejeng.com

Søndag 22. februar kl. 11-17 inviterer Copenhagen Food Fair, Hovedstadens største fødevarefagmesse, indenfor til Ørestaden koger. For første gang åbner en hal dedikeret til alle madelskende københavnere. Her kan gæsterne opleve og spise sig igennem Søndagsfrokosten, smagninger, markedspladsen og det gode værtskab. Deltagere i mad+medier har gratis adgang til Ørestaden koger og til den sideløbende fagmesse Copenhagen Food Fair 22.-24. februar.

VÆRTSSKAB I VERDENSKLASSE
Vær med fra starten og oplev Ørestaden koger, der byder på Søndagsfrokosten, hvor en perlerække af de dygtigste og nyskabende madaktører i København tager værtsrollerne på et frokost-langbord for 1.000 gæster. Før og efter frokosten kan du også lade dig inspirere og forføre af landets dygtigste madproducenter, gøre indkøb på TorvehallerneKBH’s indendørs pop-up-marked, deltage i smagninger og workshops eller bare slappe af med en ualmindeligt god smag i munden.

Fagmessen med de mange udstillere, scenen og kokkekonkurrencerne foregår sideløbende 22.-24. februar i de tilstødende haller og er stadig forbeholdt professionelle i madbranchen, men med Ørestaden koger har Copenhagen Food Fair sat sig i værtsrollen overfor det stigende antal københavnere, der også interesserer sig for mad.

Velkommen – og velbekomme!

Hvor og hvornår?
Søndag 22. februar kl. 11-17

Bella Center
Center Boulevard 5
2300 København S

Det sker på Ørestaden koger
På Ørestaden koger kan du opleve og købe billet til følgende aktiviteter:

SØNDAGSFROKOSTEN MED COPENHAGEN COOKING
En perlerække af hovedstadens mest nyskabende madaktører tager værtsrollen ved et kæmpefrokost for 1.000 gæster. Spis med Fiskebaren, Maritime Nyttehaver, Rødder, Dalbakkegaard, Birkemosegaard, Kvinderne fra Tingbjerg, Søris, Hahnemanns Køkken, Skærtoft Mølle, Osteria 16, Birkemosegaard, Bondens Marked, Andelsgris, Restaurant Kul, Jomfruhummere fra Læsø, Restaurant Salt, Thorupstrand Kystfiskerlaug og Sydvestjyske Smagsoplevelser.

BAREN
Mød ildsjælene bag bølgen af naturvin, der skyller ind over os – og find ud af, om de vilde vine virker på dig. Drik hos Rødder & Vin, Petillant, Rosforth & Rosforth, MelinVin, VinSvin og saft fra Lindelsegaard.

TORVEHALLERNEKBH I ØRESTAD
TorvehallerneKBH præsenterer en indendørs pop-up-markedsplads med de dygtigste forhandlere af kvalitetsfødevarer. Køb ind hos Lauras Bakery, Il Fornaio, Le Pinard, Stigs Oliven, Omegn, Hav.dk, Arla® Unika, Foodgear, Juul&Jakobsen, Andelsgris, Friis-Holm Chokolade, Bornholmske fødevareproducenter og Bondens Marked.

TIL LANDS, TIL VANDS OG I LUFTEN
Oplev de nyeste projekter og initiativer inden for urban farming, aquaponics og andre hipsterier. Mød Byhøst, Maritime Nyttehaver og Bybi.

SMAGNINGER & WORKSHOPS
Få hænder og smagsløg i omdrejninger i selskab med det fremmeste inden for nordisk mad og drikke. Med Arla® Unika, Cold Hand Winery, Dansk Forum for Frugtvin, Friis-Holm Chokolade og Tysk Vinkontor.

NORDISK ØLBAR
Københavns dygtigste bryggere slukker din tørst og tænder din lyst til mere. Drik med Kølster.

GAARDEN
Mere end almindeligt velskagende sneak preview af Bornholms nye madkulturhus, der åbner til foråret. Mød Gaarden, Bornholms Madkulturhus, Gorms Pizza v. Gorm Wisweh, Kim Gravenhorst, Pastariget og ”Sol over Gudhjem” v. Mikkel og Mads Marschall.

Hvordan kommer jeg med?
Deltagere i mad+medier har gratis adgang til Ørestaden koger og til fagmessen Copenhagen Cooking ved registrering inden 19. februar. Angiv dit medie eller din organisation under medie-navn, og at du er fra mad+medier.

Følg Ørestaden koger på orestadenkoger.dk, på facebook og via #orestadenkoger

Læs mere om programmet for Copenhagen Food Fair på copenhagenfoodfair.dk, på facebook og via #cphfoodfair

Indlægget på madmedier.dk er betalt af BC Hospitality Group.


Copenhagen Food Fair sker i Bella Center 22.-24. februar 2014. Bella Center drives af BC Hospitality Group. Ørestaden koger og kommunikationen forbundet dertil organiseres af Nordic FoodworksKonvers og Marie Jeng.

Lukket for kommentarer.

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline