JOB: Bliv frivillig på Søris økologiske høstmarked | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

JOB: Bliv frivillig på Søris økologiske høstmarked

høstmarked_FB
Igennem mange år har det været en tradition, at de økologiske gårde i samarbejde med Økologisk Landsforening har holdt økologisk høstmarked den første weekend i september. Hos Søris gennemføres høstmarkedet over 2 dage i weekenden 5. og 6. september kl. 10 til kl. 15. Søris søger lige nu frivillige, der vil give en hånd med på høstmarkedet.

Gennem 3 generationer har vi på Sørisgaard levet en drøm, om at gøre sunde, velsmagende råvarer og historien bagved tilgængelig for så mange mennesker som muligt. I foråret har vi indgået en aftale med Coop om i fællesskab at skabe en besøgsgård på Søris, hvor alle interesserede borgere er velkomne hele året rundt. En større stab af frivillige udgør en stor og uundværlig del af de nødvendige ressourcer for at etablere en besøggård på Søris og i første omgang til at gennemføre vores høstmarked.

Det sker på høstmarkedet
På høstmarkedet bliver der mulighed for at gå med landmanden på rundvisning i marken, gå på egen opdagelse i vores smukke, naturfredede område, få en køretur med børnene i halmvognen, kigge ind bag murene på Søris og opleve det højteknologiske gulerodsvaskeri. Der vil være live musik, bål, snobrød og aktiviteter for børn i haven, snitteværksted på gårdspladsen, hvor der kreeres de mest fantastiske figurer ud af skæve og alternative grøntsager, smagsprøver fra vores økologiske samarbejdspartnere og en café med diverse våde og tørre økologiske smagsoplevelser samt friskbagt brød på Søris mel.

Dine opgaver
Arrangementet foregår over 2 dage, og vi har planlagt vagter á ca. 3 1⁄2 time. Titlerne er mange: ”velkomst- komité”, ”medhjælper i café”, ”skattejagtsformidler”, ”kaffesælger”, ”oprydder” mm. Vi forventer 3.000 gæster på høstmarkedet. Vagterne ligger begge dage formiddag kl. 9-12.30 eller eftermiddag kl. 12.15-15.45. Hvis du ikke har tid lørdag eller søndag, men har lyst at hjælpe med forberedelser fredag 4. september, vil det også være en stor hjælp.

Det får du
– 
Spændende erfaring med at være en del af et økologisk landbrug for en weekend
– God mad og drikke på vagten •
– LinkedIn-anbefaling
En lækker goodiebag fra gårdbutikken

Tilmelding og mere info
Skriv til Susanne Leegaard på susanne@soeris.dk senest 26. august. Vi glæder og til at se dig!

P.S. Vi har desværre ikke mulighed for at yde kørselsgodtgørelse, men der arrangeres samlet transport til/fra Ølstykke togstation begge dage.

 

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline