PRESSEMEDDELELSE: JUMPFOOD, ØKOLØFT, CHILI KLAUS, BITZ & FRISK, SPIS&BO, CUNNINGHAM OG GASTROMAND IGEN IGEN | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

PRESSEMEDDELELSE: JUMPFOOD, ØKOLØFT, CHILI KLAUS, BITZ & FRISK, SPIS&BO, CUNNINGHAM OG GASTROMAND IGEN IGEN

e6fHSdKjME9jf-jTxzn7jyT7mjreeDH-evhRJKTFzN4

27. juni dystede Danmarks madskribenter, -­anmeldere, kogebogsforfattere, madfotografer og madbloggere med flere om titlen som landets dygtigste i 16 udvalgte formidlingskategorier, da mad+medier-­prisen 2014 løb af stablen ved at brag af en prisfest hos Bojesen i Operaen i København. Der var både kendte ansigter og dugfriske initiativer blandt vinderne.

For andet år i træk hyldes og anerkendes landets bedste madkommunikatører ved en storslået prisfest, og fredag 27. juni blev vinderne af mad+medier-prisen 2014, Danmarks eneste prisuddeling for gastronomiske formidlere, kåret.

Vinderne inden for 16 forskellige gastronomiske formidlingsdiscipliner tæller bl.a. værterne Mette Frisk og Christian Bitz og redaktør Stine Skriver for tv-­programmet Bitz & Frisk i kategorien kritisk madjournalistik, i kategorien Madevent vandt Ayo Rossing fra Københavns Madhus for udstillingen Økoløft 75%, i kategorien Mad på sociale medier vandt Chili Klaus med det civile navn Claus Pilgaard, redaktør for Politikens Spis&Bo, Miriam Zesler vandt i kategorien Redaktion og kok og kogebogsforfatter Paul Cunningham vandt i kategorien Bøger om mad. I kategorien madblogging, står holdet bag Gastromand for anden gang på scenen, de vandt også prisen i 2013. Og den nye Æresprisen går til Joachim Hjerl og David Koch Mouritzen, stiftere af kommunikationsbureauet Konvers, for at iværksætte utallige kreative kampagneidéer og deres særlige tæft for eventkommunikation.

Bag prisoverrækkelsen står netværket mad+medier, der favner 886 madkommunikatører. 300 gæster var 27. juni samlet til fejringen hos Bojesen i Operaen i København.

Eksemplets magt
mad+medier-prisens formål er at anerkende den positive udvikling i kvaliteten af dansk madkommunikation ved at konkretisere netværkets idealer om at højne kvaliteten af madkommunikationen i Danmark. Det sker ved at fremhæve en række konkrete aktører og deres arbejde.

”Æteren er tyk af madsnak og aldrig har vores ansvar som madmeningsdannere været mere bydende. Aldrig har kvaliteten af vores kommunikation været højere. Der er masser af udfordringer og mindst lige så meget at fejre. Det gør vi i aften,” siger Rasmus Holmgård, der sammen med Marie Sainabou Jeng har stiftet og driver mad+medier, et fagligt netværk for godt 886 madkommunikatører.

Nominerede og vindere er vurderet af 65 fageksperter i 15 kategorier og Æresprisen uddeles af stifterne Marie Sainabou Jeng og Rasmus Holmgård.

Se den samlede liste over nominerede og vindere af mad+medier-­prisen 2014 her og download pressebilledet taget af Stine Christiansen Skovdal her. (1,5 MB). Pressebilleder af alle vindere kan hentes i denne mappe.

For yderligere information kontakt
Marie Sainabou Jeng, kommunikationsrådgiver og stifter, 26147260, mj@madmedier.dk. Læs mere om mad+medier-­‐prisen 2014 her.

Om netværket mad+medier
mad+medier er et branchenetværk af bloggere og professionelle, der beskæftiger sig med kommunikation om gastronomi, fødevareproduktion, drikkevarer og relaterede emner. Per december 2014 favner netværket godt 844 akkrediterede madkommunikatører, herunder 83 madfotografer, 269 opskriftsudviklere, 348 madbloggere, 38 personer, der arbejder med mad på radio og tv, og 368, der kommunikerer om mad for virksomheder og organisationer.

mad+medier-­prisen uddeles for andet år i træk og sker i år i samarbejde med partnerne
COOP, H.W. Larsen, Unilever Food Solutions, Just Eat, ODDKA, Arla Unika, Skovdal.dk, Inco / AB Catering / BC Catering, Bojesen, Sokkelund Cafe & Brasserie, Timm Vladimirs Køkken, Copenhagen Food Fair, Austrian Wine, Landbrug & Fødevarer og Odense Marcipan.

mad+medier blev stiftet i 2011 af kommunikationsrådgiver Marie Sainabou Jeng og vin-­ og madkommunikatør Rasmus Holmgård, som begge er engageret i den daglige drift af netværket.

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline