Vil du være tv-kok? | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

Vil du være tv-kok?

Casting
Er du passioneret amatørkok og skarp på værtskab? Kan du afvikle et selskab hjemme hos dig selv for 12 personer sammen med en ven/kone/mand/kæreste/kollega/familiemedlem? Og er du interesseret i at besøge og vurdere 5 andre dygtige kokke-/værtspar fra hele Danmark sammen med to stjernekokke, som er overdommere? Så var det måske noget for dig at medvirke i et nyt TV 2-program, som skal optages i juni.

Det kommer til at tage 8 dage at optage og spise alle de der middage, og der er ikke noget honorar. Men du rejser med din madmakker, får en masse fede spiseoplevelser og ser sikkert møglækker ud på skærmen!

Kontakt Rasmus Holmgård på rh@madmedier.dk, hvis du (har læst alt nedenstående og) kunne tænke dig at deltage i programmet.

Vil du dyste mod andre amatørkokke på TV2?
Produktionsselskabet Endemol leder efter passionerede madører, som har tid og lyst til at deltage i en dansk version af det oprindeligt australske tv-program “My Kitchen Rules (download promo her – 37 mb). Programmet skal sendes på TV 2’s hovedkanal til efteråret, og optages i juni måned. Castingen finder sted i den her uge (uge 19), så du skal være hurtig, hvis du vil være med.

Hvad går det ud på?
Konceptet går kort fortalt ud på, at du finder en makker og afvikler et selskab for 12 personer hjemme hos dig selv. I laver maden, serverer og hygger om gæsterne, der udgøres af de 5 andre makkerpar af amatørkokke + 2 kendte stjernekokke som overdommere. Råvarerne til din middag finder du i dit lokalmiljø, i din have, på det lokale marked (hvis du kan støve sådan et op) og hos lokale og regionale producenter, som har noget særligt at byde på. Programmet vil gerne fokusere på regionale kvaliteter og på din og din makkers entusiasme og glæde ved at dyrke velsmagen og råvarekvaliteten.

Hvem kan medvirke?
Der skal som sagt bruges i alt 6 hold a 2 personer. Det kan være kærestepar, kolleger, gode venner, familiemedlemmer, eller hvem der nu er din bedste kogepartner. Det er en stor fordel, hvis du holder til i en del af landet, der ikke kan kaldes “Hovedstaden”. Men lad det ikke afskrække dig, hvis du gør. Du skal kunne afsætte tid til optagelser, jf. nedenstående, og være dig selv, når kameraet er tændt. Og frem for alt skal du ELSKE mad og det at dele din passion med din makker, dine gæster og seerne. Læs en fyldig programbeskrivelse nedenfor.

Tidsplan for optagelse
Optagelserne finder sted de første tre uger af juni, nærmere bestemt:

– 1 hel optagedag uge 23 til portræt.
Seerne skal kende de medvirkende, så vi skal have lavet nogle optagelser af dem, hvor vi får et indtryk af deres personligheder, deres relation til hinanden og ikke mindst deres forhold til mad. De skal være sammen og ikke hver for sig.

– 3 hele optagedage uge 24
Disse dage går med optagelse af 3 middage og interviews.

– 4 hele optagedage uge 25
Den sidste uge er ligeledes 3 middage og interviews. Den sidste optagedag skal bruges på finalen. Rammerne for den er endnu ikke fastlagt.

Altså 8 arbejdsdage i alt.

On the road
De medvirkende skal rundt i landet for at komme til middag. Derfor bliver du indlogeret på et hotel, hvis du er langt væk fra dit hjem. Hvis optagelserne er i nærheden, og det giver mening for produktionen næste dag, kan du muligvis tage hjem. I weekenderne laves IKKE optagelser.

Ikke noget honorar
Du får desværre ikke noget for din tabte arbejdsfortjeneste, men hvis du kan arbejde fra en computer,  vil det være muligt at bruge nogle timer om dagen på arbejde. Antallet af timer til optagelse kan variere fra dag til dag.

Programbeskrivelse
My Kitchen Rules (midlertidig titel)
My Kitchen Rules er et helt nyt madprogram med fokus på den danske madkultur. Vi kommer rundt i hele landet, da seks udvalgte par af madentusiaster fra hver deres del af Danmark skal repræsentere og kæmpe for deres region. Det bliver et display af, at Danmark kan tilbyde en bred vifte af imponerende madkultur og favner bredt i lækre råvarer. Og det er en konkurrence, hvor kun ét par står tilbage som vinderen, der har leveret den mest spektakulære og imponerende kulinariske oplevelse. Parrene kan gennem deres udvalg af især råvarer fremhæve, hvad netop deres region har af gastronomisk format og særpræg. Vi oplever de lokale forhandlere og lokale råvarer, da vi tager med på indkøb hos den lille økologiske slagter på hjørnet, markedet hvor der udplukkes frisk grønt og bryggeriet med den lokale øl og lignende.

I hvert afsnit inviterer ét par de andre hjem til sig til en tre retters menu sammensat, indkøbt, tilberedt, anrettet og serveret af dem. Parrets hjem er for en aften deres helt egen restaurant. Det er dog ikke kun de andre par, som skal nyde og vurdere den hjemmelavet menu, da også to af Danmarks bedste og mest anerkendte kokke kommer til middag. Faglighed er i højsædet og den kærlige, men bundærlige kritik er til stede. Hvert par giver en samlet vurdering af menuen på en skala fra 1-10, hvorimod dommerne hver giver både forret, hovedret samt dessert point.

Vi leder efter dygtige amatørkokke, der brænder for madlavning og er i stand til at sætte ord på denne passion. Parrene kan enten være gifte, kærester, søskende, venner, kollegaer eller lignende, og alder samt køn er underordnet. Det afgørende er, at parrene kender hinanden og har en stor interesse samt forkærlighed for mad. Hvert par skal som nævnt repræsentere deres region, så vi leder efter ét par fra henholdsvis Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark (inkl. Fyn og øerne), Sjælland, Hovedstadsområdet og Bornholm. Det vil betyde en interessant afveksling i menneske- samt madkontraster, og de seks udvalgte par må meget gerne være med til at vise en bred palet af den danske befolkning.

Download spørgeskema (som du skal udfylde, hvis du vil ansøge om deltagelse)

Opslaget hos mad+medier er betalt af Endemol

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline