PRESSEMEDDELELSE: Og de nominerede er … | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

PRESSEMEDDELELSE: Og de nominerede er …

Og de nominerede er ...

mad+medier-prisen 2014

Og de nominerede er …

65 topkompetente jurymedlemmer har studeret, vurderet, diskuteret, voteret og nomineret mellem 2 og 5 madkommunikatører til hver af mad+medier-prisens 16 formidlingskategorier. Vinderne afsløres 27. juni 2014 til prisfesten, der fejrer den blomstrende madkommunikationsbranche i Danmark. De nominerede offentliggøres i dag på madmedier.dk.

Hvad er god madkommunikation egentlig? I løbet af foråret har eksperter indenfor 16 forskellige formidlingsdiscpiner vurderet og udvalgt de bedste af de 429 indstillinger, som i år var grundlaget til mad+medier-prisen 2014. Formålet med prisuddelingen er at konkretisere, hvad god madkommunikation er, og at hylde de fagpersoner, som er dygtigst til at skabe den.

“Vi er stolte over, at vi allerede på prisens andet leveår har fået 429 indstillinger. Det giver vores imponerende hold af kompetente fagpersoner i juryerne et endnu bedre fundament i arbejdet med at vurdere, nominere og kåre de bedste. Det viser samtidig, at der er god opbakning til prisen og til at kvalitetssikre madkommunikationen i Danmark” siger medstifter af mad+medier, Rasmus Holmgård.

Blandt de nominerede er Lone Landmand, Paul Cunningham, Katrine Klinken, René Redzepi, Christian Bitz, Mette Frisk, Ditte Isager, Lars Sonne, Chili Klaus i de 16 udvalgte kategorier, der dækker over branchens alsidighed og kreativitet med et spænd fra mad på sociale medier over akademisk madformidling til madanmeldelse. Se hele listen over de nominerede her.

Hvem afgør, hvem der løber med titlerne?
Claus Meyer, Katrine Klinken, Søren Frank, Ole Troelsø, Helle Brønnum Carlsen, Peter Svarre, Signe Wenneberg, Grethe Andersen og Lars Dahlager er blandt de 65 formidlingsfaglige ekspertjurymedlemmer, som har vurderet, hvem der skal løbe med titlerne som Danmarks dygtigste madkommunikatører. I år har mad+medier supplereret mad+medier-prisen med yderligere tre kategorier i forhold til 2013: ”Redaktion”, ”Årets initiativ” og ”Æresprisen”.

Prisuddelingen, hvor vinderne kåres foregår fredag 27. juni hos Bojesen i Operaen i København, hvor aftenens konferencier, Timm Vladimir, kendt fra showbiz, Masterchef og egen kokkeskole sørger for et festligt show. Billetter til prisfesten koster 750 kr. og kan købes via linket her.

Foto
”Lars Bjerregaard modtager mad+medier-prisen 2013 i kategorien ”Madanmeldelse” for sit arbejde for Dagbladet Information. Foto: Chris Tonnesen” [download)

For yderligere info kontakt
Marie Sainabou Jeng, kommunikationsrådgiver og stifter, +45 26 14 72 60, mj@madmedier.dk


Om netværket mad+medier
mad+medier
er et branchenetværk af bloggere og professionelle, der beskæftiger sig med kommunikation om gastronomi, fødevareproduktion, drikkevarer og relaterede emner. Per december 2014 favner netværket godt 844 akkrediterede madkommunikatører, herunder 83 madfotografer, 269 opskriftsudviklere, 348 madbloggere, 38 personer, der arbejder med mad på radio og tv, og 368, der kommunikerer om mad for virksomheder og organisationer.

mad+medier-prisen uddeles for andet år i træk og sker i år i samarbejde med partnerne Bojesen, Unilever, Sokkelund Cafe & Brasserie, Just Eat, Timm Vladimirs Køkken, Inco, Landbrug & Fødevarer og Odense Marcipan.

mad+medier blev stiftet i 2011 af kommunikationsrådgiver Marie Sainabou Jeng og vin- og madkommunikatør Rasmus Holmgård, som begge er engageret i den daglige drift af netværket sammen med projektmedarbejderne Katja Seerup Clausen og Sara Brink Larsen.

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline