JOB | Talknuser til Madkulturen | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

JOB | Talknuser til Madkulturen

Madkulturen. Konference på Refshaleøen.Er du Madkulturens studentermedhjælper i forhold til data og analyse?

Ansøgningsfrist 10. marts 2014
Arbejdstid Studiejob
Arbejdstidspunkter Dagtimer
Lokation Roskilde
Kontakt kommunikationschef Rikke Houkjær, tlf. 5050 6249 vedr. spørgsmål. Ansøgning sendes til Vibeke Høgild på vibekeh@madkulturen.dk

Madkulturen arbejder for bedre mad til alle ved at udvikle og gennemføre nye tilgange og aktiviteter, og har en ambition om at blive central formidler af inspiration, viden og debat om mad og måltider. Derfor søger Madkulturen en analytisk stærk student, der kan sikre overblik over kvalitative og kvantitative forskningsresultater, analyser og viden om, hvordan det står til med mad og måltider i Danmark.

Du skal være med til at skabe indholdet i et årligt madindeks, der sætter mad og måltider på dagsordenen, du skal være tovholder for mindre analyseprojekter, og du skal bidrage med dataindsamling og -knusning til vores mange projekter. Du får arbejdsplads i Madkulturens kontor i Roskilde, referer til kommunikationschefen og arbejder for Madkulturen ca. to dage om ugen. Stillingen udløber pt. med udgangen af 2014.

Dine arbejdsopgaver involverer blandt andet at 
• Skabe og vedligeholde et overblik over den kvantitative viden, der findes om danskernes madkultur.
• Indhente viden til et årligt madindeks, der bidrager med ny viden og skaber afsæt for en bred debat.
• Understøtte dataindsamling til Madkulturens projekter.

Vi forventer, at du
• Er i gang med en relevant videregående uddannelse.
• Har styr på dit metodeapparat og kan vurdere om data er valide og hvordan de kan bruges.
• Formår at overskue og behandle stort og komplekst datamateriale, gennemføre mindre surveys og indhente og behandle data, fx fra Danmarks Statistik.
• Kan se historierne bag tallene.
• Arbejder selvstændigt og nyder, når organisationen efterspørger dine evner.

Vi tilbyder
• Et meningsfuldt studiejob, hvor du arbejder for bedre mad til alle.
• Engagerede og fagligt stærke kollegaer.
• Spændende projekter med en stor kontaktflade.
• Masser af faglige udfordringer og mulighed for at præge organisationen.

Formalia
Vi skal have din ansøgning og CV senest den 10. marts 2014. Du skal sende din ansøgning via mail til Vibeke Høgild på vibekeh@madkulturen.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kommunikationschef Rikke Houkjær, tlf. 5050 6249. Der afholdes samtaler 14. marts, og vi håber, at du kan starte snarest muligt. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst med staten.

Ansættelsessted
Madkulturen
Maglegårdsvej 12
4000 Roskilde
+45 31 62 36 23

Om Madkulturen
Madkulturen er en selvejende institution under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, som har til formål at styrke madkulturen og fødevareinnovationen i Danmark.

Madkulturen har betalt for at få bragt denne aktivitet på madmedier.dk

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline