Wow! 429 indstillinger til mad+medier-prisen 2014! | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

Wow! 429 indstillinger til mad+medier-prisen 2014!

422137_649505355076346_1973538615_n

Indstillingen til mad+medier-prisen 2014 er nu lukket, og inden længe begynder juryernes arbejde med at vurdere de indstillede madkommunikatørers arbejde. En vigtig nyhed er dog, at vi pga. sygdom desværre er nødt til at udskyde prisfesten 28. februar. Derfor er billetsalget til festen midlertidigt lukket. Vi arbejder på højtryk på at få den nye dato på plads til sommer, så hold på hestene og glæd dig til en forrygende sommerprisfest med mingleri, musik og masser af madballade.

Indstillinger og nominerede
Vi har modtaget 429 indstillinger og nu går jurykoordinatorernes arbejde i gang med at finsortere og fordele de indstillede madkommunikatører til juryerne. Herefter mødes de 65 skarpe jurymedlemmer i de respektive juryer og vurderer det indstillet arbejde for at nominere udvalgte madkommunikatører. Vi offentliggør de nominerede til mad+medier-prisen 11. april, og vinderne kåres ved prisfesten i sommeren 2014. Tak til Sokkelund Café & Brasserie for at være vært for alle jurymøderne.

Hvorfor skal madkommunikatører have deres egen pris?
mad+medier-prisen har til formål at konkretisere netværkets idealer om at højne kvaliteten af madkommunikationen i Danmark ved at fremhæve en række konkrete aktører og deres arbejde inden for 16 udvalgte discipliner af gastronomisk formidling. Vi sætter kort sagt ansigt på Danmarks bedste madkommunikatører og vi gør det med et brag af en prisfest. Du kan se kategorierne og juryerne her.

Sådan realiseres mad+medier-prisen 2014
mad+medier-prisen 2014 kan lade sig gøre, fordi vi har 45 superdedikerede frivillige og 65 topkompetente jurymedlemmer, der generøst giver deres tid til at forme prisen. Men der er også udgifter forbundet med afholdelse af prisfesten og løn til mad+mediers medarbejdere. De finansieres af billetsalg (1/4) og partnerskaber (3/4). Uden partnere og et fornuftigt billetsalg er der ingen prisfest. Så giv os en hånd med at få det til at ske. Køb din billet, så snart billetsalget åbner (igen), og tip os gerne, hvis du kender virksomheder, der er oplagte partnere. På siden her kan du blive klogere på, hvad et partnerskab kan give din virksomhed eller organisation. Tak.

Følg med i mad+medier-prisen 2014
Vi opdaterer løbende vores medier, så hold øje og få den nyeste information om dato, nominerede og prisfest her på siden og på facebook og twitter.

For yderligere info kontakt
Rasmus Holmgård, stifter og redaktør, rh@madmedier.dk | +45 26 29 21 26

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline