PRESSEMEDDELELSE: Timm Vladimir udgiver kogebog | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

PRESSEMEDDELELSE: Timm Vladimir udgiver kogebog


I 2011 vandt Timm Vladimir kokkeprogrammet Masterchef på TV3, og  det var startskuddet til en helt ny karriere inden for mad. De sidste års kulinariske projekter er nu manifesteret i ‘Timms køkken – øvelse gør mester’, Timms første kogebog, hvor han deler ud af sine allerbedste opskrifter på alle de traditionelle retter, som du elsker at spise, men sjældent kaster dig ud i at lave.

Timm Vladimir giver dig her sine allerbedste opskrifter på alle de traditionelle retter, som du elsker at spise, men sjældent kaster dig ud i at lave, fx bøf béarnaise, tarte tatin, jomfruhummerbisque og eggs benedict. Bogen kommer hele vejen rundt med opskrifter på morgenmad, frokost, aftensmad, natmad, desserter og søde sager samt diverse tilbehør og drikke.

Bogen er en introduktion til det moderne hverdagskøkken, og guider den ikke så velbevandrede kok igennem de klassiske hofretter og inspirerer til at komme i køkkenet og lave god, velsmagende mad.

Du kan få et lille sneak peek på ‘Timms køkken – øvelse gør mester’ her.

Om forfatteren
Timm Vladimir (f. 1968) vandt i 2011 kokkeprogrammet Masterchef på TV3, underviser i madlavning i Timms Køkken og er amatørfotograf, skuespiller og tv-vært.

Pris og fakta

  • Forfatter: Timm Vladimir
  • Omfang: 224 sider
  • Pris: 299,95 kr.
  • Udkommer: 23. oktober 2013


Pressemateriale
Henvendelse om interview eller eksempler af bogen til anmeldelse stilles til Dennis Andersen på dennis.andersen@lrforlag.dk eller tlf. 21 73 49 20.

Pressemateriale, forsidefotos og forfatterfotos findes her.

Pressemeddelelsen hos mad+medier er betalt af Timm Vladimir.

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline