Nye medarbejdere – velkommen til Sara og Katja | mad+medier - viden, netværk, inspiration
Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 211 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 213 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user 'madmedier'@'localhost' (using password: NO) in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /home/madmedier/public_html/wp-content/themes/deadline_v1_1_1/deadline/mm_functions.php on line 216

Nye medarbejdere – velkommen til Sara og Katja

saraogkatja

mad+medier har fra 1. juli oprustet medarbejderstaben med hele to nye skarpe hoveder. Fremover holder Katja Seerup Clausen styr på og afvikler mad+mediers mange events, og Sara Brink Larsen løser kommunikationsopgaver og svarer, når du skriver til info@madmedier.dk

I april gik mad+mediers projektleder, Liv Majken Keil, på barsel, og mad+medier har fra 1. juli ansat Sara Brink Larsen og Katja Seerup Clausen til at løse opgaver i kommunikations-, projekt- og eventregi. Sara og Katja havde begge en stor rolle i afviklingen af mad+medier-prisen 2013, hvor Sara fungerede som tovholder på kommunikation til jury og gæster, mens Katja stod for den praktiske afvikling af prisuddelingen.

Katja læser Fødevarevidenskab på Københavns Universitet og har erfaring med projektledelse fra ansættelser hos Mmm – zonen for madkultur, Madeleines Madteater og Roskilde Festivals madstrategi. Katja har tilegnet sig kompetencer inden for planlægning og afvikling af madevents i forbindelse med mad+medier-prisen 2013, diverse pop-up-restauranter og foodwalks på Roskilde Festival. I sin fritid blogger hun på Mad ifølge mig.

Sara er netop startet på kandidatuddannelsen i Kommunikation på AAU-Cph, og har tidligere arbejdet som tekstforfatter for designfirmaet Skive Fagforening og som eventkoordinator på Virksomhedsdagen på Aalborg Universitet København. Ved siden af studierne skriver Sara om sociale medier og blogging på blog-land.dk, og bruger disse erfaringer til at administrere og kommunikere til mad+mediers netværk.

Tag godt imod Sara og Katja!

Kommentér indlægget

Din kommentar indsættes når den er godkendt af sitets administrator.
 

Med hjælp fra WordPress | Temaet hedder Deadline